| uglyCORPSEbride a întrebat:

De ce nu am voie sa intru in biserica cand am menstruatie?

18 răspunsuri:
| Angel0 a răspuns:

Regulile acestea au fost scrise acum 4000 de ani pentru oamenii de atunci.
Este de plans mentalitatea oamenilor care nu reusesc sa inteleaga acest lucru, fie ca este vorba de preoti sau atei care critica alandala versete din Biblie. Daca studiezi putin esoterism explicatia ar fi alta, dar sa nu complicam prea mult lucrurile pe aceasta rubrica plina de kinderi atei.

| Zenicide a răspuns:

Parerea mea e ca nu vrea sa se dea de gol preotul ca pipaie fetele.

| Miauti a răspuns:

Regula e veche. atunci nu exista tampoane. Iar cel mai vechi tampon era facut din lemn cu bumbac... deci iti dai seama ca femeile pierdea 'combustibil'

deci regula ar tr schimbata.

| Zenit313 a răspuns:

1.Trebuie sa fii un psihopat si un frustrat sexual sa faci o asemenea regula.
2. Femeile nu au voie in altar:
-Preotii sunt gay.
-Preotii sunt betivi si femeile o sa plimbe vorba.
-Preotii au un loc special unde pot scapa de gura nevestelor! laughing

| DyNo a răspuns:

Pentru ca religia judeo-crestina este cea mai misogina din cate au existat.

Răspuns utilizator avertizat
| rocco09 a răspuns:

Cine a zis asta, si unde scrie? nu mai comentati dupa ureche

| vitbsk a răspuns:

Din ce am auzit, nu este bine să atingi lucrurile Sfinte şi Sfânta Împărtăşanie.
Nu am auzit încă, de o interdicţie de a asista la slujbă.

| TCosmin a răspuns:

Asa scrie in Biblie.

| ChristinneK a răspuns:

Daca esti ortodoxa te inteleg, cand eram mica si mergeam la biserica mama nu ma lasa sa merg cand eram in perioada menstruatiei sau ma lasa dar sa nu pup crucea la intrare dar nici la iesire.Sincer eu cred ca aceasta e o traditie a religiei ortodoxe ca si parastasul, scrie undeva in Biblie ca se face parastasuri? nu nu scrie daca vrei sa faci ceva pentru om, fa cat e in viata, nu dupa ce a murit pentru ca atunci nu mai poti face nimic pentru el, sau daca visezi acel om mort sa dai pomana sunt niste traditii ale religiei ortodoxe dar daca oamenii le respecta, treaba lor.

| PeaceDay a răspuns:

Stiu ca mai ziceau unii,, fi asa cum te-a lasat Dumnezeu", asa ca din moment ce te-a facut asa, de ce nu ai avea voie sa intrii in biserica?

Răspuns utilizator avertizat
| primavera a răspuns:

Ai voie sa intri, dar nu ai voie sa te impartasesti.