Eu cred ca exista Satan dar eu sunt de partea lui Dumnezeu.Adica Satan face numai lucruri rele. Dumnezeu ne indeamna sa fim buni cu toti.Dar Satan ne ispiteste si ne face sa ne uitam la prostii sai sa facem numai lucruri rele.Te ispiteste.Te face sa vrei sa omori oameni, sa injuri si multe alte lucruri rele.Si cu asta am zis tot.Eu sunt de parte lui Dumnezeu.Si am un mesaj pentru tine."Zambeste, Isus te iubeste!".
Pai din pacate, el exista.El ii indeamna pe oameni sa faca raul, sa nu asculte de Dumnezeu.
Pentru că nu cred nici în Dumnezeu, Moș Crăciun, Zâna Măseluță, Elfi, Vampiri etc.
Nu exista nimic altcea in afara de mine pana la proba contrarie.da oricum intrebarea e caterinca
Pentru ca nu exista! satana=oamenii rai, asta reprezinta satana, sau moartea. Asta e singurul lucru care reprezinta satana nu e nici un zeu al raului sau chestii din astea idioate noi l-am creat si uni din oamneni sunt o versiune a acestui personaj fictiv, mai bine cred in spiderman sau mos craciun si prieteni sai.
Cred in el. Dar incer sa nu-i urmez calea si sa rezist ispitelor lui. Desi pacatosi fiind, de multe ori calc stramb.
Pai,daca exista Dumnezeu, de ce sa nu existe si satan?
trebuie sa existe un echilibru intre partea buna si cea rea.nu?
Cine a spus că nu cred? Am fost dedicată lui de-a lungul anilor şi nu, nu mi-e frică să recunosc aşa ceva... Chestia e că şi Dumnezeu există, şi Satan există pentru că este un ehcilibru între bine şi rău. Ce ar fi Yin fără Yang? Ce ar fi noaptea fără ziuă? ş.a.m.d.
Oricum, eu una cred în Satan mai mult decât în Dumnezeu. De ce? Întrebare care nici eu nu îi găsesc deocamdată răspunsul ^^.
Eu am o logica dupa care ma ghidez
Din moment ce cred in Dumnezeu, Ii recunosc prezenta, ma duc la Biserica, imi spun rugaciunea inainte de culcare, ma rog la El pentru ajutor, ma inchin cand trec pe langa Biserica, cred si in Diavol; daca recunosc prezenta ingerilor, a sfintilor atunci mi se pare firesc sa recunosc si prezenta partii intunecate.
Prin urmare cred si in Satan.
Misa da eu cred in Satan...sunt cu tine, sis! Si da ma, de ce nu credeti in satan? inchinati-va in fata lui)
Mişa, nu cred în Satan pentru că sunt ateu. Nu înteleg de ce unii useri nu ajung la adevar. Pe tine, crezi cum te-o ghidea divinatatea ta. Nu prea e un răspuns clar la ăntrebarea ta.
SatanFermecatorul_4598 întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: