| EmaS a întrebat:

De ce nu face Dumnezeu un miracol pentru a demonstra ca exista?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Offf Doamne, deschide-le ochii, ca mare intuneric s-a abatut asupra lor. Oameni buni, deschideti-va sufletul si veti putea vedea lucruri de neimaginat.

47 răspunsuri:
| Dorugar a răspuns:

Vezi ca ala nu e Dumnezeu ci sunt doar piticii pe care ii ai pe creier!
Dumnezeu nu exista decat sub forma de pitici micuti in capul aberat al celor lobotomizati.

| EmaS explică (pentru Dorugar):

Crezi in Dumnezeu Creatorul?

| FuckTWorld a răspuns (pentru EmaS):

Cine esti? De ce contezi? Si de ce te crezi importanta? asta te-am intrebat lasa-l pe Dumnezeu pentru alte treburi si, raspunde-mi tu, nu il amesteca pe Dumnezeu in treaba asta.

| costis a răspuns:

A facut destule. Cele mai mari sunt oamenii schimbati : Sf Apostol Pavel, Zaheu, Maria Egipteanca, talharii Moise Etiopianul, David; Sf Episcop Nifon al Constantianei. Personal am fost uimit de cei care se duceau in mijlocul leprosilor pentru ai ajuta: Sf Zotic, Sf Antim din Chios; cati oameni ar face asta?

| EmaS explică (pentru FuckTWorld):

Sunt un om la fel ca tine.Nu sunt cu nimic mai deosebita decat ceilalti oameni.Credinta este cea care face diferenta.
De ce ma simt importanta? Pentru ca fiecare om este important si pretios pentru cei din familia lui si nu numai.Ca sa poti sa iubesti oamenii si sa ii apreciezi este nevoie sa te iubesti pe tine mai intai!

| EmaS explică:

Waw! Ce frumos ai inceput sa scrii despre Dumnezeu ca deja regretam ca am dat fundita!laughing Ei si tu! A fost o intrebare capcana. Doream sa vad parerile celorlalti! Tocmai de aceea El lasa pe om sa aleaga, nu il constrange sa creada in El. Dumnezeu a asigurat viata in viata aceasta suficiente dovezi pentru a convinge pe cine vrea sa creada, dar a lasat totodata si unele ambiguitati ca sa nu-l forteze pe cel ce nu vrea sa creada.In felul acesta Dumnezeu ne da ocazia fie sa Il iubim, fie sa Il respingem.De fapt scopul acestei vieti este ca sa luam o decizie fara sa fim constransi.

| broo a răspuns:

Dumnezeu face miracole si minuni in fiecare zi, daca vrei sa vezi o minune du-te in fata oglinzii si vei vedea o minune creata de El!

| razatoht a răspuns:

Pentru ca nu exista

| KingSize a răspuns:

Trebuie sa tina prostii in suspans.

| alexandra2859 a răspuns:

Pentru ca nu exista!

| Adrianetc a răspuns:

In primul rand, faradelegea sta intre noi si Dumnezeu, in al 2-lea rand, daca vrem sa-l cautam cu toata inima se lasa descoperit, insa e miselie daca nu crezi in El si totusi : "vreau o minune sa-mi demosntrezi"

| DubPhizix a răspuns (pentru anonim_4396):

Sau fumati ceva ca e acelasi efectwinking

| Darius_Drs_1994 a răspuns:

A facut destule pentru toti si faptul ca traesti e un mare miracol sa stii

| zimens a răspuns:

Dumnezeu face minuni doar trebuie sa crezi in el si sa te rogi mult

| ellysya a răspuns:

Pai nu o mai facut asta odata si a fost rastignit!?

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns (pentru Zenicide):

Se fac si la biserica dar vezi credinciosi care sunt curajosi cu credinta sa le faca? sunt putini crestini AUTENTICI.

| Loora a răspuns:

Poate nu este inca momentul sau nu ti-ai dat seama de un posibil miracol care a fost!

Întrebări similare