Pai de credinciosi vorbeam. necrdinciosii il recunosc pe satanel?
Corect, dar daca dumnezeu l ar elimina pe satana ar pierde adepti ca nu le ar mai fi frica de nimic.
Dany nu inteleg o chestie. Daca pentru tine este totul este o poveste, de ce nu o tratezi ca atare? Dubios.
Daca iei biblia ad-literam, vei gasi multe aiureli pe acolo din categoria "povesti de adormit/speriat copiii".
Daca insa o iei ca pe o hiperbola si o interpretezi corect in contextul vremurilor in care a fost scrisa, este o carte din care poti desprinde invataturi intelepte si un filon important de valori morale. Pentru aceasta insa trebuie sa fii capabil sa-ti exersezi gandirea critica si sa ai un minim de cultura generala.
Era o vorba care zicea ca o pipa este pentru un om destept un prilej de meditatie si pentru un prost ceva de tinut in gura. Asa si cu Biblia, pentru un om destept e prilej de reflectie filozofica iar pentru un prost e ceva de crezut si de urat pe cei care nu cred ca el.
P.S. Dumnezeu = binele, Satana = raul. Aceasta dualitate o gasesti cam in toate religiile. Povestile cu Adam si Eva sunt pentru copii.
Pentru ca are si satana puterile lui! nu spun zic ca dumnezeu nu e puternic! dar totusi!
Pentru ca poate si ca vrea
Nu se executa totul la comanda ta!
In plus dupa căderea lui Lucifer dumnezeu ne-a lasat sa alegem cu cine vrem sa fim Binele sau Raul toti vor alege dupa voia lor...dar la sfârșit vom plati cu toti okay?
Sincer sa fiu ...am citit toată biblia si nu am vazut un verset in care sa spuna ca Satan e vinovat de ceva
Concluzia asta o tragem noi dar dumnezeu nu afirma asa ceva!
Umm din ce stiu eu ateii nu tin nici cu dumnezeu, Satan, Extratereștrii etc ei sunt neutri cand vine vb de religie, ei nu cred in nimic
Cati ani ai copile, de nu intelegi? Pui o intrebare despre ceva care, tu spui, ca nu exista.
Eh si de aici a început evoluția omului pe pamant
Referitor la întrebarea ta nici măcar atunci Dumnezeu nu la ucis pe Necromant , Doar la blestemat citeste Cartea lui Iov e foarte interesanta
o seara faina oricine ai fi
anonim_4396 întreabă: