| AvalohAlyn a întrebat:

Daca se vor găsi și dovedi existența extratereștrilor atunci religiile vor avea de suferit? De ce?

3 răspunsuri:
| halogen001 a răspuns:

Religiile nu tin cont realitate si realitatea nu le afecteaza cu nimic. Orice s-ar descoperi, cei care scriu povestile religioase vor găsi explicații fanteziste cum se intampla și acum, iar cei care își doresc sa creadă în povesti o vor face în continuare.

| slayer09 a răspuns:

Cei credinciosi nu cred ca vor baga de seama, ei vor fi cu Dumnezeu, si nu vor da mare atentie, ca atentia lor e mai mult canalizata spre Dumnezeu spre creatia lui, spre scopul mantuirii sufletului, si noi crestinii nu avem nevoie de tulburare ca sa stam sa ne gandim la extraterestii, si daca ar exista, sa aiba Dumnezeu grija si de ei big grin.Religiile nu cred ca vor avea de suferit, sau cel putin nu religiile care chiar il au pe Dumnezeu ca mantuitor. Ele vor fi statornice in orice imprejurare.

| bettybetty a răspuns:

Nu vad de ce ar avea. Eu de exemplu cred în existența unor forme de viață și în afara planetei.e cam imposibil sa nu mai existe și altceva la cât de imens e universul

Întrebări similare