| OctavianDanielMaria a întrebat:

De ce nu i-au mancat animalele carnivore pe Adam si pe Eva? Sa nu imi zici ca au devenit carnivore, ca, caprele, gainile, etc nu au devenit carnivore.Asa mai usor cu explicatiile fantasy, precum ca l-au vazut pe om ca mananca.La fel si cu Noe.

27 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Serios? Ia cauta pe Google ce mananca gainile.

Răspuns utilizator avertizat
| doctorandus a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Pai gainile mananca oua? Parca mananca si ele viermi si rame. https://www.youtube.com/watch?v=iGw2Rr9tb18

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai in poveste se zicea ca Dumnezeu le-a facut pe moment in asa fel incat sa nu manance oamenii.

Ca in Regele leu, cand s-au adunat toate animalele cand s-a nascut Simba.

| DoarBogdan a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Eh, nu am zis chiar asta big grin

| Meme10Memu a răspuns:

La lei le-a crescut 4 dinti mai lungi dupa ce au pacatuit Adam si Eva. rolling on the floor

Raspunde la intrebarea mea pentru ca e mai buna. rolling on the floor

| Meme10Memu a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

E prea grea pentru tine.

| TristanTzara a răspuns:

Pentru că e o poveste metaforică...

| TristanTzara a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Vorbești tâmpenii mai mari decât tine. Nu știu dacă în prejudiciul și ignoranța ta majoră realizezi că Vechiul testament e o operă de o importanță culturală inimaginabilă pentru poporul evreu și poate fi cu ușurință comparată cu Odiseea și Iliada.

Ura religioasă poate da naștere la atâta ignoranță.

| TristanTzara a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Nu poți face diferența între calități literare (despre ceea ce vorbesc eu) și calități istorice? Sistemul românesc de educație te-a nedreptățit dacă nu poți înțelege un text așa de simplu precum comentariul meu precedent.

| Salontanul a răspuns (pentru TristanTzara):

Ce poti sa astepti de la un individ care scrie o fraza cu asemenea topica? "Sa nu imi zici ca au devenit carnivore, ca, caprele, gainile, etc nu au devenit carnivore". Pe langa ca topica este gresita foloseste si cacofonia, si nu stie cand se pune virgula. Mai mult, am aflat ceva nou: gainile si caprele sunt carnivore. Vai si amar!

| Salontanul a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

"ca capra" este cacofonie chiar daca pui virgula intre ele. Puteai sa scrii "ca gainile si capra (le)". "Specialiştii avertizează că adăugarea cuvântului „virgulă" între cuvintele ce pot produce o cacofonie nu este o soluţie corectă." Citeste mai mult aici: https://bit.ly/3dPwRDc
Mai mult, dupa carnivore nu se pune virgula.

Se pare ca stai prost si cu vazul! Toate frazele mele au semne de punctuatie puse la locul lor in exemplul tau. Mai uit si eu ca sunt batran, dar tu esti exasperant de agramat. Mai citeste!

Se pare ca esti incapatanat in lucru rau! Asta spune multe despre nivelul tau de intelegere a lumii si vietii. Vai si amar! Refuz sa-ti mai raspund pana la stergerea din randurile TPU. Asa ca nu te mai chinui sa-mi raspunzi ca nu vei avea nici un succes. Am terminat!

Întrebări similare