"Nu, m-am referit la cartea Genezei si evreii nu sunt de 5800 de ani ci doar de la Avraam"
Tu te iei după credința oarbă a bibliei sau după însăși tradițiile evreilor? Anul ăsta evreii au sărbătorit anul evreiesc 5778 dacă nu greșesc, nu are nicio legătură cu bazaconiile biblice. Evreii ăia barosani care au averi inimaginabile știu ce este programul creștin și la ce a servit el, până și papa care a creditat teoria evoluției și a discreditat existența lui Yehova.
"Eu nu comentez dupa ce scrie pe net ci din CARTI din biblioteca."
Lasă că am văzut eu ce este în bibliotecă, anume o istorie interpretată după cum au dictat evreii, Are și sens pentru că ei dețin mass-media globală aproape în totalitate și mass-media nu înseamnă doar internet și televizor, ci tot ce ține de transmiterea informațiilor: edituri, ziare, librării, biblioteci, radio etc. De asta indivizii care citesc o grămadă de cărți din biblioteci ajung atât de aroganți că asimilează atât de multe informații care până la urmă sunt în contradicție cu adevărul istoric. ZIci de cea mai ateistă carte, dar ateismul este o doctrină la fel de evreiască ca și creștinismul, la ce mi-ar trebui așa ceva?
Nu comentez ce spun evreii, spun si ei ce le convine iar in ceea ce priveste ce am eu in biblioteca tu nu ai deun de sa stii. In general folosesc carti de istorie dinaintea aparitiei ateismului in lumea larga. Daca erau cativa indivizi erau doar la ei intre patru pereti caci altfel erau de rasul lumii.
Măcrin întreabă: