De unde ști că " fără nici un motiv "?
Lucru pe care nici o mama nu l-ar face?
Ce spui de " mamele " care își omoară copii? (avort, abandon etc. )
" maimuțoi extracterestru "? Lasă desenele.
O femeie ce își aruncă copilul în fântână nu poate fi numită " mama ".
A fost o sarcină nedorită? Ăsta îi un motiv să scape de el? Nu are timp să-l crească? Dar oare ce face? De nu are timp? De sex a avut timp?
Nu ai înțeles nimic.
Am impresia că ești un copil cu ambii părinți și un răsfățat.
Mulțumește-i la Dumnezeu pentru părinții tăi și nu uita că alți copilași de vârsta ta, sunt abandonați în camine sau pur și simplu părinții lor nu mai sunt în viață.
Dar o biserica care a ars pe rug femeile frumoase pe motivul ca sunt vrajitoare (peste 1 milion de femei frumoase numai aici in Germania unde se pastreaza acte cu evidenta despre aceasta bicisnicie) poate fi numita Sfanta? Fara sa mai socotim milioanele de omucideri facute de biserica pe motivul ca nu au acceptat religia crestina, sau pentru ca au fost oameni de stiinta, ca nu au vrut sa-si plateasca impozitele catre biserica, din cauza de razboaie religioase, sau ucisi in "crestinizarea" fortata de pe alte continente, misionariat sau alte barbarii?
Aia, zecile milioane de morti nu au fost OAMENI?
De aia nu-ti pare rau, dar iti pare rau de un ovul fecundat care nu este om?
Tu cum gandesti?
Invata ca sexul este una si dreptul la viata fericita a unui copil care sa se nasca dorit si cu o sansa de buna educatie este altceva ce nu are de a face cu sexul ci cu omenia.
Se pare ca tu nu intelegi nimic pentru ca ti-a sucit religia mintile!
Eu nu am de ce sa-i multumesc Diavolului criminal pe care tu si altii la fel ca tine il numesti Dumnezeu, desi El singur chiar in Biblia ta isi spune singur Lucifer si se lauda ca detine cheile Iadului.
Eu am ca Dumnezeu pe parintii mei, iar cei abandonati de care vorbesti tu sunt victimele unei societati primitive care gandeste exact ca tine. Aici in lumea normala in care traiesc eu, nu exista copii abandonati ci doar oameni care nu pot avea copii si vin in tarile retrograde ca tara ta, sa infieze copii nevinovati care au fost condamnati la viata doar pentru ca niste tineri au facut cel mai normal lucru din lume...adica sex.
Invata ca una este sa faci sex, si cu totul altceva este sa iti asumi enorma responsabilitate a aducerii pe lume a unui copil, iar cand acest lucru se intampla sub presiunea idiotilor smintiti de religii, acel copil va fi abandonat sau condamnat la chin si suferinte si din acel copil va iesi mai degraba un animal cu aspect uman decat un OM cu inalta educatie si constiinta, pentru ca nu-i asa ca, tocmai CONSTIINTA si EDUCATIA fac diferenta intre OM si bestia umana!
DeProfundis99 întreabă: