| Moisie a întrebat:

De ce nu mai creaza si astazi Dumnezeu oamenii, si daca toti suntem creati de Sfantra Doime care sunt parintii nostri, de ce sa nu-i consideram pe ei ca Dumnezeu pentru ca ei ne-au dat viata si ne-au ingrijit cu drag asta in timp ce Dumnezeul biblic si-a abandonat propriul sau fiu FARA NICI UN MOTIV, lucru diabolic pe care nicio mama nu l-ar face!
Nu vi se pare ca este o adevarat blasfemie fata de parintii vostrii care v-au dat viata, ca in locul lor sa slaviti un maimutoi extraterestru.
Lamuriri:
(Am zis maimutoi pentru ca EL singur a recunoscut ca l-a facut pe om dupa chipul si asemanarea SA, iar genetica ne dovedeste ca omul este in proportie de 98, 7% identic cu o maimuta primata, si am zis extraterestru pentru ca El locuieste in cer si nu pe planeta Terra!)

7 răspunsuri:
| ancaval a răspuns:

De unde ști că " fără nici un motiv "?
Lucru pe care nici o mama nu l-ar face?
Ce spui de " mamele " care își omoară copii? (avort, abandon etc. )
" maimuțoi extracterestru "? Lasă desenele.

| Moisie explică (pentru ancaval):

Nici o mama nu isi omoara copilul si nici nu-l avorteaza FARA MOTIV!
Sa retii bine chestia asta!
Intotdeauna stau motive importante la baza unor asemenea hotarari, sau ai impresia ca o fac de hobby?

| ancaval a răspuns (pentru Moisie):

O femeie ce își aruncă copilul în fântână nu poate fi numită " mama ".

A fost o sarcină nedorită? Ăsta îi un motiv să scape de el? Nu are timp să-l crească? Dar oare ce face? De nu are timp? De sex a avut timp?

Nu ai înțeles nimic.
Am impresia că ești un copil cu ambii părinți și un răsfățat.

Mulțumește-i la Dumnezeu pentru părinții tăi și nu uita că alți copilași de vârsta ta, sunt abandonați în camine sau pur și simplu părinții lor nu mai sunt în viață.

| Moisie explică (pentru ancaval):

Dar o biserica care a ars pe rug femeile frumoase pe motivul ca sunt vrajitoare (peste 1 milion de femei frumoase numai aici in Germania unde se pastreaza acte cu evidenta despre aceasta bicisnicie) poate fi numita Sfanta? Fara sa mai socotim milioanele de omucideri facute de biserica pe motivul ca nu au acceptat religia crestina, sau pentru ca au fost oameni de stiinta, ca nu au vrut sa-si plateasca impozitele catre biserica, din cauza de razboaie religioase, sau ucisi in "crestinizarea" fortata de pe alte continente, misionariat sau alte barbarii?
Aia, zecile milioane de morti nu au fost OAMENI?
De aia nu-ti pare rau, dar iti pare rau de un ovul fecundat care nu este om?
Tu cum gandesti?
Invata ca sexul este una si dreptul la viata fericita a unui copil care sa se nasca dorit si cu o sansa de buna educatie este altceva ce nu are de a face cu sexul ci cu omenia.
Se pare ca tu nu intelegi nimic pentru ca ti-a sucit religia mintile!
Eu nu am de ce sa-i multumesc Diavolului criminal pe care tu si altii la fel ca tine il numesti Dumnezeu, desi El singur chiar in Biblia ta isi spune singur Lucifer si se lauda ca detine cheile Iadului.
Eu am ca Dumnezeu pe parintii mei, iar cei abandonati de care vorbesti tu sunt victimele unei societati primitive care gandeste exact ca tine. Aici in lumea normala in care traiesc eu, nu exista copii abandonati ci doar oameni care nu pot avea copii si vin in tarile retrograde ca tara ta, sa infieze copii nevinovati care au fost condamnati la viata doar pentru ca niste tineri au facut cel mai normal lucru din lume...adica sex.
Invata ca una este sa faci sex, si cu totul altceva este sa iti asumi enorma responsabilitate a aducerii pe lume a unui copil, iar cand acest lucru se intampla sub presiunea idiotilor smintiti de religii, acel copil va fi abandonat sau condamnat la chin si suferinte si din acel copil va iesi mai degraba un animal cu aspect uman decat un OM cu inalta educatie si constiinta, pentru ca nu-i asa ca, tocmai CONSTIINTA si EDUCATIA fac diferenta intre OM si bestia umana!

| ancaval a răspuns (pentru Moisie):

Despre ce vorbeam eu și despre ce vorbești tu.

Nu ai înțeles nimic și nu o să înțelegi vreodată. Asta e, înțelegi doar cât poate creieruțul tău ala minuscul. Te înțeleg, stai liniștit.

Nu mai îmi pierd timpul cu tine, că nu are rost.

Numai bine!

| ancaval a răspuns:

Dacă nu mai răspund înseamnă că nu am avut chef că citesc abjecțiile tale.

| Neymar3000 a răspuns:

Oricum nu intelegi.
Nu te mai chinui.