Femeile se împart în 2 categorii : cele care se duc la munca și au familie și panaramele care sunt pe only și pe publi,și care fac videochat! Cu precădere fac mai degrabă prostii cu viața lor decât să slujească bisericile, din păcate slujesc peștii și șmecherii care le rup in bătaie și sunt moarte după ei unele femei.
Din fericire sunt și femei cu credință buna dar maxim se duc la biserica sa se spovedească,asta e un caz fericit,că sunt femei care se duc la biserica că se dau pomeni ( de mâncare,băuturi), pe interes.
Societatea asta e dărâmată,nu prea mai exista oameni credincioși decât cu numele,majoritatea sunt perverși și răi,fake atât femei cât și bărbați.
Noi ne-am abătut de la credința,suntem foarte răi și perverși,suntem egocentriști,rar exista oameni buni la suflet. Trăim vremuri foarte grele,nici o șansă de așa ceva ce spui tu sa devină femeile credincioase când multe din ele le trag țepe la fraieri,ii baga in faliment mai ceva decât păcănelele.
Omul se duce la greu sa se roage la Dumnezeu,adică în interesul lui și desigur de frica, nu că îl iubește pe Dumnezeu, de asta Dumnezeu nu le răspunde la toți, nu îi ajută pe unii!
Oamenii și-au pierdut valorile, trăim vremuri apocaliptice.
Din păcate sunt nevoit să-ți dau perfectă dreptate, nu mai am ce adăuga și nici nu pot să te contrazic.
Dar totuși: cum se explică interdicția ca femeile să slujească în biserică? Din alea foarte puține care au credință adevărată tot s-ar găsi măcar o parte care au chemare și care ar studia la facultățile de teologie și apoi ar deveni diaconese/diacone (nu știu care e termenul fiindcă nu există femei diacon, așa că am scris cum mi-a venit) și apoi unele ar fi hirotonisite preotese.
Că interdicția asta nu e recentă, e din ce știu dintotdeauna așa, deci chiar și în vremurile când lumea avea mult mai multă credință, incluzând și femeile aici.
Se considera ca preotii continua traditia inceputa de apostoli, care au fost toti barbati (pentru ca Iisus, celibatar, ar fi fost vazut altfel in perioada in care a trait daca era insotit peste tot de femei). Femeile pot deveni calugarite daca doresc sa-si dedice viata religiei.
Care-i totusi partea care ti se pare atat de discriminatorie? Vorbim stric de cel care conduce ceremoniile religioase aici, nimic mai mult. Daca doar barbatii puteau ajunge sfinti, sau daca era interzis sa le pictezi in icoane etc. mi s-ar fi parut relevant, dar asa?
Sunt un nemernic știu! Dar sunt autentic! La multi le zic in fața ce am de zis,nu bârfesc pe la spate cum facem noi! Noi nu știm să fim oameni. Femeile stau pe TikTok,sunt și care lucrează și stau pe TikTok dar sunt și care stau doar pe tiktok și așteaptă să cadă banii din cer când sunt sănătoase.
Că religia e o manipulare și o spălare de creier; una e sa fii credincios alta e sa fii habotnic religios,sa suferi de psihoza religioasă. Se fac discriminari! Dumnezeu ne iubește pe toți indiferent de sex,religia acum e transformată într-o afacere implicit bisericile! Preoții așteaptă să le dai bani și să pleci pe ușă cat mai repede după ce i-ai dat banu,nu îl interesează să îți facă un bine,sa te vadă bine,e pe graba. M-am dus la preoți și le-am spus ce probleme am și erau reci,puși pe graba sa vina altul cu bani și nu știu nici psihologie așa cum spune,sunt superficiali. Unii fac combinații cu droguri,cu smenuri sa nu mai zic ce o trag la masele. Nici preoții nu mai sunt ce erau.
Oamenii de frica se duc și se pocăiesc,nu că așa simt ei! Au interdicție in multe locuri,că și cum gen ar spurca locul daca se duc acolo,asta nu e credința e misandrie și nebunie!
Sunt și femei bune da,dar ți-am zis maxim se duc la biserica și se roagă și pupa icoanele,dar sunt și pocăite care chiar sunt pocăite dar rar,multe au interese sunt perverse.
Ar trebui sa existe echitate dar nu există. De asta e bine sa crezi in Dumnezeu dar nu în religie, nici măcar în biblie! Simți oricum când te ajuta Dumnezeu, nu te lasă daca ești un om bun. Cei care sunt buni cu adevărat sunt batjocoriți de societate exact cum scrie și în biblie, sunt ridiculizați.
Religia te condamna am văzut și dacă ești bolnav, că cică tu ești de vina că ești bolnav..numai o minte fascistă ar abera asa ceva.
E bine sa fii credincios dar sa fii și realist, extremele sunt deja o patologie, trebuie sa existe un echilibru in viață fiecărui om și libertate nu izolare sociala și totul dus la extrem.
Că bărbații în ochii lor sunt in măsură și femeile nu! Cum sunt musulmanii de considera că femeile sunt inferioare etc.
Posibil că femeile în trecut sa fii spurcat unele locuri "sfinte" și doctrina a rămas cu aceleași principii învechite că femeia nu e demnă sa ocupe un loc în locul x sau nu are ce căuta acolo ca poate sa spurce locul, după cum am zis misandrie și discriminare pe baza a ceea ce s-a întâmplat cu sute de ani in urma. Dar nici bărbații nu erau sfinți! Religia = nebunie! Manipulare in masa a credulilor naivi și a sclavilor iobagi care îi slugeau. Cu sinuciderea e la fel, le spuneau că ajung in iad sa nu se sinucidă, asta ar fi însemnat că îi pierdea și că nu mai avea muncitori sclavi.
"Noi ne-am abătut de la credința, suntem foarte răi și perverși"
Noi toți? Chiar și tu?
Am momente cand și eu sunt la fel, dar într-o măsură mai mică. Eu am momente de răutate din cauza problemelor sufletești dar pervers și fals niciodată!
denyy5796 întreabă: