Răspuns Câştigător
| milan9 a răspuns:

Foarte frumos... Felicitări îţi dau FUNDA! laughing

32 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Un video propagandistic şi greţos de stupid.
Mă uimeşte că unii se lasă impresionaţi de aşa ceva.

| RAY a răspuns:

Ce sa inteleg ca ateii de suedezi sunt non violenti si romanii crestini sunt in topul violenteti planetare

| Exilee explică (pentru RAY):

laughing) AI dovezi? CUm poti crede o asemenea... Trezeste-te! SI la suedezi se intampla la fel! Peste tot trebuie sa existe astfel de speci(mene).

| sublime89 a răspuns:

Impotriva adevarului nu se poate lupta. Iar dovezile pentru evolutia omului deja coplesesc religia crestina si nu numai. Iar ei daca nu sunt in stare sa vina cu dovezi pentru creationism, vin cu clipuri de genul in care spun: "Vedeti ce frumos e totul? D-zeu le-a facut". Dar lucrurile urate de ce nu le arata? Uita-te aici daca vrei sa-l vezi pe zeul tau bun si iubitor. Sau nu ai curajul sa vezi adevarul in fata? http://www.youtube.com/watch?v=6v83X9-oJ-w

| Exilee explică (pentru sublime89):

AI vazut tot filmuletul? Doar 4 minute...

| ErrorFound a răspuns (pentru sublime89):

Chiar vreau sa vad ce raspunsuri primesti de la retarzii astia.

| sublime89 a răspuns (pentru Exilee):

Da, l-am vazut si e o aberatie. Dar tu l-ai vazut pe al meu? doar 5 minute. Sau vrei sa spui ca d-zeu ne pedepseste cu toate lucrurile alea rele pentru ca nu l-am ascultat?

| Exilee explică (pentru sublime89):

L-am vazut si pe al tau happy

| sublime89 a răspuns (pentru Exilee):

E frumos, asa-i? laughing

| Lizzu a răspuns:

Nu stiu ce sa spun referitor la asta,draga exile...
Sunt multe clipuri asa pe net ca sa te emotioneze,poate pe unii pana la lacrimi, pe cei care cred, normal.
Asa eram si eu.

Acum sunt un pic mai obiectiva. Daca exista cineva suprem, oamenii care fac clipurile ii pun vorbe-n gura.
Ce-i pasa lui ce facem noi cu trupul sau cu mintea? odata ce le avem sunt ale noastre.
Si nu te poate judeca pentru ce alegi sa faci cu ele.

--Clipul este pozitiv, te indeamna sa traiesti frumos si sa nu-ti faci singur rau. Cu asta sunt de acord.

Dar nu il vad din perspectiva crestina si nici din a unui dzeu...

| Lizzu a răspuns (pentru Lizzu):

Si clipurile si mesajele lacrimogene de genul asta le consider santaj emotional contra oamenilor pentru a-i determina sa creada pana la urma intr-un dumnezeu.

Se leaga de tot ce are omul mai pur in el : emotiile.

| Maxim96 a răspuns (pentru Lizzu):

Nu e adevarat, trupul nu este al nostru.Este al lui Dumnezeu, El e Stapan a toate, nimic nu este al nostru.

| Lizzu a răspuns (pentru Maxim96):

Atunci tu ce detii?
As vrea sa spun ca iti detii macar sentimentele, dar nici pe astea nu le detii cu adevarat.

| IAmAFreak a răspuns (pentru Maxim96):

A, da? Si excrementele sunt ale lui? Nu credeam ca are nevoie de ele, dar daca insista sa i le dau, fac acest sacrificiu.
Anyway, daca zici tu ca esti a lui D-zeu si nu ai libertate de gandire sau sentimente ca toate sunt ale lui, bine o.o

| Maxim96 a răspuns (pentru IAmAFreak):

Dumnezeu le cuprinde pe toatehappy
Toate prin El au fost facute si asezate.

| IAmAFreak a răspuns (pentru Maxim96):

Nu chiar asezate si facute, oamenii si-au facut singuri casele, au inventat mancaruri singuri si s-au educat singuri.

| Maxim96 a răspuns (pentru IAmAFreak):

Dumnezeu a facut lumea si-a dat omului intelpciune, maini, picioare ca sa se hraneasca si sa traiasca bine pe pamant.

Răspuns utilizator avertizat
| Maxim96 a răspuns (pentru ßirGagaWelch):

Nu condamn nimic.Sunt un om pacatos si plin de patimi care se increde in Hristos ca-i poate oferi iertarea.

Răspuns utilizator avertizat
| HueyFreeman a răspuns:

Imi pare rau, dar santajul emotional nu tine.

| Maxim96 a răspuns:

Sincer,am plans cand am privit videoul, m-a atins la inima cuvintele scrise.Multumesc!happy
De ce omul oare singur se necinsteste si spune ca venim din maimuta pe cand Dumnezeu ne-a cinstit cu chipul si asemanarea Sa? Nu inteleg!
Nu intelegem ca Dumnezeu ne-a creat pentru El si ca sa fim fericiti!
Nu intelegem ca toate de pe pamant pentru noi sunt facute!
Nu intelegem ca nu viata pe pamant e viata adevarata ci viata in cer alaturi de Dumnezeu.
Nu intelegem ca el ne iubeste si ne asteapta in casa noastra cea adevarata-Imparatia Cerurilor.
Nu intelegem ca suntem inselati de vrajmasul fericirii si mantuirii noastre.
Si sunt multe inca de spus.
O zi buna si mersi inca o data pentru videohappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un videoclip foarte frumos, chiar te pune pe ganduri happy O zi buna!

| Exilee explică (pentru anonim_4396):

Bine, nu numai pentru credinciosi, dar si pentru cei non-religiosi poate fi un bun "indrumator"big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru Exilee):

Exact,doar ca ateii nu vor sa auda de asemenea videoclipuri! sad

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Asta-i moda.
Daca spui ca esti ateu, se va uita lumea la tine ca la un filosof.

| Aiwendil a răspuns:

Lui Dumnezeu putin ii pasa ca te tatuezi pe corp sau iti faci nu stiu ce frizura sau iti pui cercel in burta sau ca nu mergi duminica la biserica sau ca nu ti post.El ne iubeste asa cum suntem cu bune si cu rele.
Mereu oamenii vor discrimina pentru ca asa suntem noi si buni si rai. Dumnezeu nu va discrimina niciodata, raul da.

| IAmAFreak a răspuns:

Oh, da D-zeu a venit pe pamant, si-a facut cont pe youtube, a cautat poze pe gugle si a facut un video pe care l-a postat, ca sa ne lumineze pe noi. Oricum, ce se va rezolva cu acest video? Oamenii vor continua sa fumeze, sa injure, sa se liga liga, fara mustrari de constiinta.
Ideea e buna, mda, stop aia, stop aia...nimic nou, nimic interesant. Fara folos, nimeni nu face nimic in legatura cu asta, nimanui nu-i pasa. Ca mai sunt doi, trei crestini pupincuristi si care dau deja in fanatism, nu schimba cu nimic lucrurile, ca nici ei nu fac altceva decat sa se roage sub masa cu biblia in mana, sa frecventeze biserica si sa certe puslamalele care injura ca la usa cortului in timpul postului.
That*s all, same sh*t.

| Aborted a răspuns:

1 minut din viata mea pe care nu l voi mai recupera niciodata.

| MauriceCorelli a răspuns:

De ce nu poti intelege ca sun si oameni care nu dau doi bani pe viata ta nemuritoare si propagandistica, oameni care nu dau doi bani pe un eventual dar atat de putin probabil Dumnezeu si care vor sa fie stapani pe viata lor si nu pioni mutati de colo-colo de coincidenta pe care voi o confundati cu ceva numit Dumnezeu?

| TaviRandom a răspuns:

De fapt oameni pot intelege dar nu vor sa inteleaga