Uite ca "te bagam" in seama. In ce hal de JEG a ajuns mintea ta, te poti uita la tine?
Ia mai citeste odata ce am scris.'Voi ma bagati in seama si tot voi imi dati block '
Fara jigniri.
Cand te exprimi asa, ceea ce am scris eu este un alint, nu o jignire.
Unde ti-am dat eu block, te las sa te scalzi in ceea ce debitezi, o mocirla.
Am zis eu ca mi-ai dat block?
Pot sa alint si eu asa
Well ipoteza mea e că Iisus nu era de fel interesat de relațiile inter-familiale.
De fapt în susținerea acestei ipoteze vine episodul în care Iisus spune că:
Cine nu își lasă familia nu vrednic de mine.
Iar unul din adepți că ei au lăsat totul pentru el.
Le dă răspuns că vor fi răsplățiți în mod divin, și mai spune în același context că celibatul este o cale ideală, că nu toți "pot primi aceasta" chestiune pe care o reia și Pavel, considerând căsnicia un rău utilitar, iar această se împuternicește în Biserică.
Mai apoi Iisus prin fervoarea sa religioasă, comportamentul dezorganizat, grandomanie și mania persecuției (simptome asociate cu schizofrenia), deci prin personalitatea sa desolantă nu pare a manifesta vreo atacție cât de puțin romantic sau erotică, refulându-și sexualitatea în religie, ca și Ioan Botezătorul de altfel.
Ideea că Iisus ar fi fost gay, deși interesant, iese din discuție. Dacă ar fi fost așa nu ar fi avut deloc prea mulți adepți în jur, și ar fi fost lapidat relativ rapid.
Nu a fost scopul Lui sa vina pe pamant si sa intemeieze o familie.
Scopul Lui a fost sa moara pentru noi.
Daca nu il executau, nu murea. Deci? Despre ce vorbim aici?
El stia cum si cand va muri.
Putea sa impiedice sa se intample, dar nu a facut-o.
Exemplu.Daca eu sunt dus cu capul si fac o crima, fiind in America, si astia ma executa, si eu atrag cativa prosti si le zic ca sunt mesia si ca Dumnezeu a zis ca sa fac asta, si ei cred ca am murit pentru ei.Nu?
Nu stia nimic, lasati-o moale
Ce crima a facut Isus?
Nu a murit ma executat prin crucificare? Sau s-a crucificat singur?
Crezi ca romanii aprobau ceva contra lor?
Asa erau vremurile in timpul acela. Daca faceai ceva impotriva lor, erai executat.Mai este si in zilele noastre asa ceva.La musulmani.
Isus era si Dumnezeu si om, cum sa nu fi stiut?
Matei 20: 17-19 -
În timp ce Se suia spre Ierusalim, Isus i‑a luat deoparte pe cei doisprezece ucenici și le‑a zis pe drum: „Iată că ne suim spre Ierusalim și Fiul Omului va fi dat pe mâna conducătorilor preoților și a cărturarilor. Ei Îl vor condamna la moarte și‑L vor da pe mâna neamurilor, ca să fie batjocorit, biciuit și răstignit. Dar a treia zi va fi înviat."
Crima ca ai manifestat impotriva regelui ..Vezi ca merge? Te considerai rege, etc
Omule.Cand mori pentru cineva te arunci in fata masinii ca sa il salvezi. Exemplu.
Daca te omoara cineva, e crima.
Si ca sa vezi.Tot 'pacatosi suntem'
Un caz mai general e sa mori tu ca acel om sa traiasca. Exact asta a facut Isus. A murit ca noi sa traim. E vorba de moartea vesnica si viata vesnica.
Da. Dar suntem considerati neprihaniti de Dumnezeu prin Isus Hristos. Parca spuneti ca voi ateii stiti mai bine Biblia, nu se vede.
Si daca aia erau baieti buni si nu il omorau? Ce se mai intampla?
Exact.Si se aplica faza cu 'masina'.Nu sa te omoare altul. Deci Dumnezeu a pus crima in carca romanilor sau a evreilor?
Atunci nu mai murea pentru noi
Deci.Ca sa vezi, am mai dobandit un pacat, ca l-am ucis pe Iisus
Daca nu il omorau, adica daca Isus nu murea, noi nu puteam fi salvati.
Biblia e doar o carte, ca oricare alta.
De la ce sa fim salvati? De la moarte?
Isaiah 1:26: "And I will restore your judges as at first and your counsellors as in the beginning; afterwards you shall be called City of Righteousness, Faithful City." Some Jews[9] interpret this to mean that the Sanhedrin will be re-established.
Once he is King, leaders of other nations will look to him for guidance (Isaiah 2:4)
The whole world will worship the One God of Israel (Isaiah 2:11–17)
He will be descended from King David (Isaiah 11:1) via Solomon (1 Chronicles 22:8–10, 2 Chronicles 7:18)
The "spirit of the Lord" will be upon him, and he will have a "fear of God" (Isaiah 11:2)
Evil and tyranny will not be able to stand before his leadership (Isaiah 11:4)
Knowledge of God will fill the world (Isaiah 11:9)
He will include and attract people from all cultures and nations (Isaiah 11:10)
All Israelites will be returned to their homeland (Isaiah 11:12)
Death will be swallowed up forever (Isaiah 25:8)
There will be no more hunger or illness, and death will cease (Isaiah 25:8)
All of the dead will rise again (Isaiah 26:19)
The Jewish people will experience eternal joy and gladness (Isaiah 51:11)
He will be a messenger of peace (Isaiah 52:7)
Nations will recognize the wrongs they did to Israel (Isaiah 52:13–53:5)
The peoples of the world will turn to the Jews for spiritual guidance (Zechariah 8:23)
The ruined cities of Israel will be restored (Ezekiel 16:55)
Weapons of war will be destroyed (Ezekiel 39:9)
The people of Israel will have direct access to the Torah through their minds and Torah study will become the study of the wisdom of the heart (Jeremiah 31:33)[10]
He will give you all the worthy desires of your heart (Psalms 37:4)
He will take the barren land and make it abundant and fruitful (Isaiah 51:3, Amos 9:13–15, Ezekiel 36:29–30, Isaiah 11:6–9).
Nu poti intelege lucrurile Duhului prin firea pamanteasca.
Doar iti bati joc. O zi buna sa ai.
Amaratii, ma blocara, ei cred ca ei nu sunt blocati.Ma amuza ca se blocheaza singuri
Sa fim salvati de?
Oamenii au fix aceeasi viata ca acum 2100 ani doar a mai progresat tehnologia, da asta nu se datoreaza niciunui dumnezeu
Si ca acum 5000 de ani.Dar crestinii cand nu mai au argumente, vine blockul.Dar evident ca nu stiu ca se blocheaza si ei.
Ce sa ma minta?
Vrei sa spui ca daca el nu murea, acum omenirea era istorie?
Vreau sa zic ca daca nu murea, era la fel
Voi ma bagati in seama si tot voi ma blocati? Dar voi nu stiti ca nu mai puteti sa ma bagati in seama?
Blockul e pentru cei care fug de o dezbatere. Cand nu mai aveti ce sa demostrati, dati bir cu fugitii
Mai citeste si tu biblia aia, du-te la biserica, sincer n-ai nimic de pierdut. Vi se pare voua ca biserica jegmaneste, dar nu este asa. Daca nu crezi in nimic, atunci n-ai frica de Dumnezeu iar un om fara frica este capabil de orice.
E amuzant.E ceva interesant de invatat acolo?
Am.Mai bine imi fac de lucru decat sa ma duc la biserica.
Esti liber sa faci ce vrei, cand vrei si unde vrei.
Https://www.descopera.ro/......-magdalena
https://www.dcnews.ro/......58947.html
https://www.click.ro/......-doi-copii
Si crezi ca un barbat homosexual nu poate sa se casatoreasca cu o femeie, de ochii lumii?
Nu. Ca e gelos iubitul. S-au mai vazut cazuri.