Din pacate astia sunt religiosii... niste gunoaie umane baga-mi-as puIa in mortii si educatia lor de analfabeti functional ce sunt. Scuza-mi limbajul dar de vreo 20 de min sunt pe categoria asta unde am citit niste aberarii religioase de imi venea sa ma dau cu capul de pereti si acum vine si mosneaga puIii, supranumita "ania", sa ne invete ea ce contine un vaccin desi in viata ei n-a pus mana sa se informeze din surse sigure gov.
Eu sunt curioasa daca preotii din Romania s-au vaccinat.
Fiindca cei romani de aici, nu vor.
Baiul este ca nu te mai primeste aproape nicaieri daca nu esti vaccinat. Cu exceptia magazinelor de mancare si nici un alt magazin nu te primeste inauntru, daca nu esti dublu vaccinat. Toate restaurantele, pub-urile si terasele au deja implementat aceasta conditie de dublu vaccnat, dar inca nu se stie de biserici, ca abia am iesit de 3 zile din carantina severa, dupa 4 luni.
Sa dea naiba, voi nu sunteti pe treaba voastra. Cat de inept sa fii sa crezi asta?!
Din pacate astia sunt religiosii... niste gunoaie umane baga-mi-as puIa in mortii si educatia lor de analfabeti functional ce sunt. Scuza-mi limbajul dar de vreo 20 de min sunt pe categoria asta unde am citit niste aberarii religioase de imi venea sa ma dau cu capul de pereti si acum vine si mosneaga puIii, supranumita "ania", sa ne invete ea ce contine un vaccin desi in viata ei n-a pus mana sa se informeze din surse sigure gov.
Si sa vezi dupa cum incepe lumea sa se zvarcoleasca pe jos dupa ce sunt vaccinati cu vaccinul sfintit.
Chiar am intrebat un amic preot daca ii merge mai bine de cand cu covidul.
A zis :da de unde, este la fel ca inainte.
Alt amic care are fabrica de sicrie si face 3000 pe luna a zis ca nu este nicio diferenta la cererea de sicrie fata de alti ani.
Populatia lumii a crescut cu 63.000.000 doar de la inceputul anului asta in plina pandemie unde auzim doar de moarte la tv.
Sa vedem ce zice INS:
Numărul de decese înregistrate în România a fost de aproape 300.000 în 2020, în creştere cu 14% faţă de anul anterior.În mod normal, numărul de decese a avut o variaţie cuprinsă între ±1 şi ± 3% de la an la an în ultimii 30 de ani
Tot INS zice:
"România a înregistrat în noiembrie 2020 cel mai mare număr de decese pe timp de pace, de la Al Doilea Război Mondial"
Acu trebuie sa urmaresti firul.
INS: Martie 2021 a adus a treia cea mai mare creștere a numărului de decese, după cele din noiembrie și decembrie 2020
"Numărul deceselor înregistrate în luna februarie 2021 a fost de 23.720, în creştere cu 9, 3% faţă de aceeaşi perioadă din 2020"
Deci exista mai mule variante:
1. te minte prietenul cu sicrie.
2. nu ai niciun prieten cu sicrie si inventezi chestii ca atat poti si te plictisesti.
3. esti un troll platit ca imprastie rahat.
anonim_4396 întreabă: