| OctavianDanielMaria a întrebat:

De ce nu vad moastele lui Isus?

39 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Teoria zice ca nu mai sunt pe Pamant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că Hristos a înviat și S-a înălțat la cer.

| anonim_4396 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

E un corp mai special...pentru că poate și mânca, de exemplu, poate fi pipăit și poate trece și prin ziduri. surprise

Păi Domnul a intrat în camera unde erau ucenicii, cu toate că era închisă...și a fost pipăit de Toma...și a și mâncat cu ucenicii. Măi, Dănuțule, parcă tu știai Biblia. happy

Https://youtu.be/ChWiZ3iXWwM

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Activeaza subtitrarile in romana

Bine, pe asta l-ai văzut?:https://youtu.be/U0u3-2CGOMQ

winking Ai văzut videoclipurile de la 3.16 vlog?

Ba frate eu te respect și îmi place la tine că te interesează universul știință și lucrurile de genul și îți pui intrebari (adică alți oamenii trăiesc degeaba fara să își pună întrebări cum ar fi de ce exist, ce se va întâmpla etc) Dar când Îl vei accepta pe Dumnezeu? Să ști că El mi-a schimbat viața, ma învățat, mi-a dat inceleptiune și cunoaștere

Ok,întrebarea asta ma făcut să râd, pai știu sigur că Dumnezeu că la el ma rog, citesc din biblie, și doar El există; adică comparând toate religiile se observă clar că creștinismul este cea adevărată Iți recomand videoclipul asta https://youtu.be/_ohcVH2OAic (dar uitate la TOT clipul)

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Inaltarea in spirit nu corp, de asta ti am spus cerceteaza biblia cu atentie nu langa sectancti care blasfemeaza biblie, iisus aparea in jurul lor ca un spirit

| marinaru777 a răspuns:

Pt ca a Inviat si s-a Inaltat la cer cu trupul.

| marinaru777 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Este posibil, parintele Arsenie Boca cum a fost la inmormantarea mamei lui desi era inchis iar la apelul de seara era in puscarie.

Pe bune, chiar nu te duce mintea? Îi este ceva imposibil lui Dumnezeu?(fizica nu este creata de El?)El este peste infinit de puternic! Sa îți intre asta în cap!

Așa de tare mă amuzi, ai cele mai stupide idei. Dumnezeu putea sa distrugă omenirea și fără potop (pentru că a fost potopul înseamnă că Dumnezeu nu exista?) Dumnezeu nu are limite și nu are ceva ce nu poate să faca! Nu Ia fost imposibil sa salveze lumea de la păcat (de ex putea sa ne programeze sa nu mai facem pacate sau sa treacă le cu vederea dar El fiind și dreptatea supremă cineva trebuie sa plătească și a ales sa vina El pe pamant sa plateasca).Nu observi că ocolești adevărul, și de ce spui Jesus și nu Isus sau ישוע (Ieșua in ebraica) Uita-te la asta https://youtu.be/fF9jfG2rge4

Omule tu nu ai citit Biblia și vorbești? Unde spune în biblie că în univers este doar luna soarele și pământul ba din potriva spune si de alte corpuri cerești și în biblie care aste atât de veche spune că pământul e rotund (oamenii atunci credeau că e plat) spune că pământul nu sta pe nimic (atunci oameni credeau că stă pe ceva) spune de dinozauri.Cine a inventat cele trei reguli de bază pentru a ne proteja?
* 1 - Distanță
* 2 - Igiena mâinilor
* 3 - Utilizarea măștii
Aceste legi au fost date națiunii Israel, Știați? Așadar, căutați-le în Biblie! EXOD 30: 18-21 - Spălați-vă mâinile
LEVITIC 13: 4, 5, 46 - Dacă aveți simptome, păstrați distanța, acoperiți-vă gura și evitați contactul.
LEVITIC 13: 4, 5 - Cine este infectat, trebuie să rămână între 7 și 14 zile în carantină, uitate la toate episoadele 3.16 vlog! CautăL pe Dumnezeu că sa Îl găsești!

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Omule e vorba de lepra si ei ti au dat seama de asta

| alex598 a răspuns:

Pentru că a înviat