Stiu ca nu s-a legat de tine, dar cam induce lumea in eroare cu predestinari si cu alte lucruri gen aspectul e irevelant
Vorbim de doua moduri diferite de a percepe realitatea
un ateu ca si mine considera ca singura modalitate de a afla adevarul este prin metoda stiintifica,ratiune,logica,cunoastere stiintifica,cand acel ateu citeste chesti gen sa il descoperi pe dumnezeu cu inima,cu sufletul =apel la manipulare emotionala el va refuza pentru ca modul lui de gandire nu accepta aceste argumente bazate pe nimic,argumentele complexitati dovedesc cel mult un creator panteist atat
e un teist are alt mod de a percepe lumea opusul unui gandiri atee, o gandire bazata pe emoti,sentimente,mai putin pe ratiune,credinta nu cere dovezi,ratiune,logica,de asta dogmatici,ignoranti sunt limitati pentru ca ei percep lumea doar prin credinta lor,gandirea magica,supranaturala, pananormala
e pierdere de timp a vorbi cu un teist despre religie el vrea doar sa fi ca el, practic cei care nu sunt ca mine sunt impotriva mea, o gandire primitiva, stupida
Perceptia ca perceptia, dar asta e om sanatos?
https://www.tpu.ro/......vident-ca/
Cum 5 ore | Nilsson a răspuns:
Descrierea pe care ai facut-o se potriveste foarte bine si pentru multi atei de pe aceasta categorie.
Problema e ca acesta categorie se numeste "religie" si nu vad nici in ruptul capului ce cauta aici un ateu care nu are nici cea mai mica disponibiltate de a-si schimba credinta (asta doar in cazul in care nu urmareste cu parsivitate sa o schimbe pe a altora).
categoria se numeste crestinism? orice om e liber sa se exprime in mod liber,un ateu nu are credinta,ce sa schimbe ce nu are,voi crestini avem multe religi,secte care va contraziceti intre voi,un ateu e un spectator la circ,el privind cum crestini se contrazic uni pe alti, asa ca un ateu nu e pro nici o religie,ba consider ca atei sunt importanti,fara atei nu ati mai da vina pe cineva pentru raul din lume,faza cu urmaritul voi urmariti sa schimbati religia omulu inclusiv pe ortodoxi, voi stati cu fluturasi si i impartiti prin oras, nu stau atei sau ortodoxi si catolici, mai misto e ca voi spuneti ca doar voi pocaiti intrati in rai iar ortodoxi, catolici sunt diavoli, desi crestinilor nici macar voi nu va suportati intre voi, citeste istoria cu cata iubire v-ati omorat intre voi crestinilor, uni pe alti
CHIAR 80% să fim sinceri bre?
Mister elucidat. Multumesc pentru lamurire. Credeam ca au probleme psihice!
Tu ai idei fixe. Tu critici la altii exact ce faci si tu. Da, esti bolnav daca nici macar nu iti dai seama de asta. Reciteste-ti intrebari + comentarii mai vechi.
La fel cum si tu pui intrebari acum si incerci sa schimbi parerile crestinilor, desi nici tu nu le accepti parerile lor.
Ipocrizie si din partea ta.
Descrierea pe care ai facut-o se potriveste foarte bine si pentru multi atei de pe aceasta categorie.
Problema e ca acesta categorie se numeste "religie" si nu vad nici in ruptul capului ce cauta aici un ateu care nu are nici cea mai mica disponibiltate de a-si schimba credinta (asta doar in cazul in care nu urmareste cu parsivitate sa o schimbe pe a altora).
Te blochează pentru ca nu esti in "ton" cu ei.
Si da, este ori semn de probleme comportamentale.
Dar asta nu se intampla doar la Religie.
Specimene de felul asta sunt peste tot. Chiar si la Știința.
Dac-as putea, i-as bloca contul omului sarpe ca sa nu mai vorbeasca prostii si sa abereze toata ziua. daca vede omu' sarpe ca am scris asta, o sa spuna ca demonii mi-au insuflat cuvintele astea .
Nu inteleg cum poate sta nevasa' cu el cand e in halul asta... cred ca si aia e la fel de avariata ca el.
Sper sa nu se inmulteasca, insa, daca copilul e sanatos si inteligent, o sa treaca de barierele astea idioate la care este limitat de parintii sai nebuni, si sper sa nu aiba nimeni parte de o familie de genul... anormalii astia o sa-si opreasca copiii din a face si a experimenta foarte multe lucruri de care au nevoie.
Amin!
Si contul lui Plato nu i l-ai bloca?
Bai, aici chiar nu stiu ce sa zic, ala nu s-a legat personal de mine, dar unii oameni chiar nu ar trebui sa aiba dreptul la opinie.
Inseamna ca nu a avut nici o data o iubita si ca e un ciudat d-ala care sta toata ziua in casa.
Probabil. Nu stiu
Stiu ca nu s-a legat de tine, dar cam induce lumea in eroare cu predestinari si cu alte lucruri gen aspectul e irevelant
Noi ateii-oameni mândri de angajamentul nereligios exprimat în mod clar. În mod clar și tare, ori de câte ori suntem întrebați, subliniem că și noi nu suntem credincioși ai oricărei denominații. Umanismul, sinceritatea și deschiderea, ne opunem neînțelegerilor, prejudecăților și ignoranței, unite pentru a fi mai sofisticate și mai puternice. Deschis, vorbim despre toate exemplele de cruzime, violență și nedreptate create ca urmare a dogmelor, prejudecăților și ignoranței religioase, pentru că nu suntem doar atei - suntem atei pe care, îi pasă sincer.
Opiniile sunt libere, nu și obligatorii, ceea ce, in cele din urma, determina opiniile, sunt sentimentele, cand nu stim care este opinia cea mai adevarata, trebuie sa o alegem pe cea mai cinstită.
Stai cumetre, nu-i băga pe toţi în aceeaşi oală. Că tot zici de troll, mai vezi tu întrebări serioase pe la categoria asta? cam mare parte din întrebări sunt puse în glumă şi nici nu înţeleg de ce îşi mai bat lumea capul cu astea, mai ales că a revenit dragul nostru benny7 cu întrebările lui handicapate la categoria asta, ghiceşti cine e ?
Omu sarpe zis si Steregoi.
Da şi ăla şi jay1, are conturi multiple. Dacă nu mă crezi verifică întrebările, ambii sunt benny 100% după întrebări, şi nu sunt eu singurul care crede asta.
DeProfundis99 întreabă: