| benny7 a întrebat:

De ce oamenii au teamă să-l blesteme pe diavol?

Răspuns Câştigător
| mentholinks a răspuns:

Probabil unii se gandesc ca diavolul fiind rau, daca il blestema sa nu-i atraga atentia si sa le faca rau.

16 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Că-s fraieri, și cred în superstiții de doi bani.

| mentholinks a răspuns:

La ce oameni te referi? Eu n-am teama. Si pe Dumnezeu l-am mai blestemat.

| benny7 explică (pentru mentholinks):

La oanenii pământenii de ce nu au curaj nu pot dormi bine noaptea sau ce?

| mentholinks a răspuns (pentru benny7):

Pe TPU sunt doar labari tristi, e greu sa faci un sondaj realist. Intreaba-ti prietenii pe Facebook.

Ok *

Dar totuşi o părere personală din partea ta, cred că ar fi de folos!

| DeyCj a răspuns (pentru mentholinks):

Mulțumim pentru „complimente". Dacă nu-ți place comunitatea de aici ești liber să alegi alta!, fără să faci afirmații ce nu-și au locul, cum e asta de aici.
Cum și tu ai dreptul al liberă exprimare și noi ne vom rezerva dreptul de a-ți trata afirmația ca atare.

Da corect au frică de el.ok*

| mentholinks a răspuns (pentru benny7):

Probabil unii se gandesc ca diavolul fiind rau, daca il blestema sa nu-i atraga atentia si sa le faca rau.

| GdX a răspuns:

Nu l-am intalnit inca pentru a imi fi teama de el. Totusi ce este diavolul? Diavolul este gandul rau ce te pune sa faci prostii. Frica si neincrederea. Diavolul ca si Dumnezeu reprezinta gandurile si trairile oamenilor explicate acum 6000 de ani in Tora, ciobanilor din desertul Sinaiului.

| Mircea08 a răspuns:

Pentru ca a blestema este un obicei diavolesc iar crestinii nu au astfel de obiceiuri. Cauta sa intelegi Evanghelia, ca daca reusesti vei sti tot ceea ce te intereseaza

| benny7 explică (pentru Mircea08):

Nu referitor la crestini. in general la oamenii pentru ateii. chiar au frică de el poate şi aude...

| Mircea08 a răspuns (pentru benny7):

Denumirea de sfant este folosita numai de crestinism. Ceilalti care o folosesc nu stiu ce inseamna. Nu este religie care sa spuna credinciosilor ca sunt fara de pacat, adica sfinti. De aceea si definesc gresit acest cuvant pentru ca la ei de fapt nu exista decat teoretic

| benny7 explică (pentru Mircea08):

Da asa e...*

| HaneloreOlga9 a răspuns:

Nu se tem, mai ales in trafic.