anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce cred oamenii ca cel mai mare pacat e crima?

39 răspunsuri:
| StrongHeart a răspuns (pentru IonelaIasmina):

Tu te uiti ce ai scris?
Ai adus vreun argument? Pe langa asta mai si jignesti.

| IonelaIasmina a răspuns (pentru StrongHeart):

Te iei de oricine am văzut. Vezi tu de capul tău, încearcă să-l găsești, și dacă ai făcut vreo crimă, du-te și spânzură-te.
Parcă le ști pe toate tu. Ești doar un om(dacă îți pot spune așa) care se bagă în seamă că nu are cine să vorbească cu el.
Simți nevoia să vorbești? Du-te la psiholog.

HAHAHA laughing
Esti chiar haios/haioasa.

Sper ca esti iubit, dai semne de frustrari personale.

Raspunzi sec, la o intrebare importanta, tu zici pentru ca asa e. Esti ca babele alea care zic, pentru ca asa se face, mama. Dar nu elaborezi sa avem o discutie, de asta te-am ironizat pentru ca e ignorant ce ai zis tu, adica eu am pus o intrebare normala.
Si dupa vii si spui daca ai facut o crima spanzura-te. Din asta imi dau seama ce fel de om esti. Daca viata ta ar fi amenintata si cineva ar veni sa omoare pe cei ce vor sa iti faca rau, pun pariu ca ti-ai schimba in 2 secunde perspectiva.
Simti nevoia sa vorbesti? du-te la psiholog.
A deci daca pun intrebari pe un site dedicat acestui lucru, inseamna ca am nevoie de psiholog.

| IonelaIasmina a răspuns (pentru StrongHeart):

Nu am zis ca dacă pui întrebarea cu crima pe un site ai nevoie de psiholog. Faza cu psihologul am zis o nu din cauza întrebării, ci din faptul ca te iei de oricine aici pe platforma, și. m-am gândit ca dacă tot te iei de oricine simți nevoia sa vorbești, deci.du te la psiholog...
Dacă tu înțelegi greșit, nu e problema mea...
Nu cred ca a fost om care sa răspundă la acea întrebare, iar tu sa nu te iei de el. Asa ca..eu zic sa taci.

Eu cred ca interpretezi gresit si mai cred ca proiectezi asupra mea sau a altora ce simti tu despre tine. Adica tu imi zici mie ca sunt vai de capul meu, ca am nevoie de psiholog si asa mai departe.
Dar nu aduci argumente. De cine m-am luat? De oameni care au raspuns la intrebarea mea cu "de ce sunt crestinii asa de psihopati?" sau "oamenii sunt ipocriti, sa omori o musca e acelasi lucru cu sa omori un om". Daca te uiti bine le-am raspuns civilizat chiar daca au avut niste idei eronate care nu au nicio legatura cu ce am intrebat eu.
Eu cred ca proiectezi o suferinta de a ta daca tii aceeasi placa cu du-te la psiholog, taci, nu e problema mea. Eu cred ca tu chiar ai o problema.
Ce te astepti sa spun daca tu imi raspunzi "pentru ca asa zic eu" la orice scriu?

| StrongHeart a răspuns (pentru ania):

Necredinta o mai repari, te mai pocaiesti, dar crima ai facut-o si gata, nu mai poti da timpul inapoi. Sf Apostol Pavel a fost criminal? De ce spui asta? Poate sunt eu ignorant si nu stiu bine scripturile, dar eu nu stiu sa fi facut vreo crima.

| oykoj98 a răspuns:

Deoarece omul este purtatorul imaginii divinitatii, si reprezinta o analogie umblatoare a Creatorului in mijlocul creatiei. Uciderea unui om este un imens pacat deoarece este in acelasi timp o blasfemie la adresa divinitatii. Omorarea animalelor nu este gresita (nu mereu, sunt si momente cand e gresit: daca o faci din pur sadism de exemplu) pentru ca ele sunt doar simple creaturi, pe cand omul este creatura suprema, pe care Dumnezeu a facut-o sa fie asemenea Lui, insarcinand-o cu guvernarea intregii sale creatii.