Organismele modificate genetic de fapt au vrut să fie organisme care evoluează dar organismele nu pot evolua în sensul evoluționist ele pot prezenta doar mutații.
hotatareste ma mutatile ce naiba sunt? o mutatie poate fi semnul unei evoluti pozitive a unui organism, organismele nu simt nevoie ca sa evolueze, din nou teisti dovedesc ca habar nu au ce inseamna evolutia
Am vazut o remarca despre briciul lui Occam. Nu cred ca cel care a pus intrebarea stie despre ce este vorba.
Eu nu inteleg de ce puneti astfel de intrebari. De carti ati auzit? V-ati dus vreodata la biblioteca publica?
Comandati-va carti prin posta sau in format electronic pe kindle.
Exista atatea mii de posibilitati de a invata, a studia, a aprofunda astfel de subiecte.
Poti face pana si un curs online la Universitatea Oxford (https://www.ox.ac.uk/......thropology
Adica de ce pui aceste intrebari daca nu te-ai documentat?
Sunt doar pareri? Ai dat copy/paste de pe un site aiurea?
Bravo, foarte bun raspuns,
Un exemplu de creatura gigantică este relatată în biblie si anume leviatanul care era un crocodil uriaș,
Care in zilele noastre nu se mai redă in natura
Biblia este biblia,nu carte despre animale, ca ar mai fost de voie de încă o carte pentru a prezenta toate animalele,păsările, inscetele, vertebrate si nevertebrate, fiare aeriene, pământene si subagvatice,