| Humanist a întrebat:

De ce oamenilor le place sa creada in sfarsitul lumii ? Am tot vazut si m-am mirat sa constat ca pana si tinerii vorbesc de apocalipsa ca si cum de fapt ar vrea ca asa ceva sa se intample ...

10 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

O să fie sfârşitul lumii, pot să-ţi spun şi data:
Luna a 14 a în zâua 42, la ora 34:76hee hee

| monstrulet a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

Mersi, mi-am notat in agenda electronica dar zice ca nu exista ziua respectiva, deci e clar ca atunci e sfarsitul lumii daca ziua aia deja nu mai existathinking

| XxXBlackVampireXxX a răspuns (pentru monstrulet):

Oare cand Jesus vine pe pamant o sa poarte sutana sau sutien din piele cu catuse de alea roz cu puf? thinking

| monstrulet a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

Bikinitongue

| XxXBlackVampireXxX a răspuns (pentru monstrulet):

Jesus in bikini?
M-ai traumatizat. straight face

| ateu123 a răspuns:

Ca sunt creduli de aia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca asta e doar o aberatie spusa de oamenii care nu se documenteaza suficient. Nimeni nu va sti cand va fi apocalipsa, asta doar Cel de Sus o stie. Pana la urma sfarsitul lumi e pentru cei ce mor si toti vom avea parte de aceeasi soarta, cand o sa fie momentul potrivit.

| TheAvenger a răspuns:

Sfârșitul lumii vine pentru ăia mai proștilaughing

| Rebecca009 a răspuns:

Traim intr-o lume plina de vicii, de ostilitate, violenta si ura ne caracterizeaza desi nu recunoastem. Desi pare bizar, asa zisa apocalipsa pentru Umanitate ar insemna sfarsitul, insa pentru planeta ar fi un nou inceput. Rasa umana si populatia globala e in continua crestere. In acelasi timp resursele planetei sunt in scadere, aproape de epuizare. Natura va avea reactie ei fireasca si anume respingerea unui organism sau a unei forme de viata care ii este nociva. Natura este o forta creatoare, dar in acelasi timp distrugatoare. Umanitatea va disparea cel mai probail. Dar nu si viata. Dispare Omul, apare altceva. Nimic nu se pierde, totul se transforma.

| NutellaIsMyDrug a răspuns:

Hmmm...in tinerete curiozitatea e mare, dar totusi eu nu cred in aceste zvonuri, desi Dumnezeu ne-a creat si poate oricand sa ne ia inapoi cred ca gandirea umana e uneori infantila si doar curioasa.

Întrebări similare