Pentru ca a ales mai multe (Miriam, Hulda, Debora, Noadia, Ana si altele fara nume dezvaluit).
Hahahahahaha.
De aia traditionalistii isi bat sotiile ca pe covoare.
In biblie scrie ''barbatul sa isi iubeasca sotia cum isi iubeste Hristos biserica'' Isus pe parcursul bibliei, dadea demnitate femeilor, le respecta, le acorda drept de opinie. Femeile nu sunt sclave, si Hristos pune semn de egalitate intre barbati si femei.
Dumnezeu iubeste in mod egal femeile si barbatii, iar tu deci ca asta e motivul pentru care unii oameni isi bat sotiile. Ce medie ai avut la logica in clasa a 9a?
Tu cred ca ai chiulit in clasa a 9-a.
Crezi ce vrei. Nu eu am facut deduceri ilogice, ci tu.
Nu L-ai găsit pe Cel bun, mai caută. Din ăștia răi și neînțelepți găsești mulți.
Păi, Dumnezeul biblic după ce a creat totul, inclusiv femeia... s-a uitat și zice că toate erau „foarte bune".
Iar când a venit în lume și a luat trup omenesc, s-a născut, a avut o mamă... la care s-a gândit și când era pe cruce.
Și da, au fost mai multe profetese în Biblie.
Și toți profeții au avut o mamă. Cei mai remarcabili bărbați - eroi din Scriptură - au avut mame deosebite.
Dacă făurim un dumnezeu rău imaginar și apoi încercăm să potrivim Scriptura cu el... nu cred că e bine. De aia ziceam să mai cauți.