Este impropriu spus ora de religie.Aici este vorba despre propaganda comunista a ortodocsilor, care au impresia ca numai ei au religia "adevarata".
Copiii sunt îndoctrinați de mici, cât timp încă au mintea fragedă și sunt ușor impresionabili.
Nici mie nu mi se pare normal.
Cel mult, cred eu, ar trebui predată istoria religiilor (o materie pur facultativă), iar orele să fie ținute de un agnostic, care poate să rămână imparțial și să prezinte atât părțile pozitive, cât și cele negative ale diferitelor religii și religiei în general.
Ceea ce se întâmplă la noi însă este mai mult o bătaie de joc și tampirea generațiilor viitoare.
Li se prezintă niște basme și teorii, ca fiind niște adevăruri universale. Iar când ele vin din partea unor adulți cu o credibilitate sporită, datorată sutanei și aerului misterios, serios și impunător, oferit de aceasta, ele se întipăresc cu atât mai pregnant în mintea unor copii și rămân cu ei toată viața.
...
Un act sexual cu un minor, chiar și cu acordul lui, este considerat un viol, pentru că un copil nu își poate da acordul, neavând încă discernământ.
În cazul îndoctrinării forțate (cu așa-zisul acordul părinților), unde cea violată este mintea copilului, nu ar trebui să fie la fel?...
Bai noi toti si eu si voi suntem Dumnezei suntem infinit fie ca accepti fie ca nu adevarul este ca noi avem puterea si voi si eu si toti suntem egali ca spirite nimeni nu are poate sa se apropie si sa ne bage prosti in cap cu religia eu sunt liber cugetator si eu smit ca adevarul este religia este facut de extraterestri pentru controlul miniilor umane de pe Terra
lifeForJesus întreabă:
Unbearable întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: