| Inferno a întrebat:

De ce pana si divinitatea absoluta (crestina) recurge tot la metode ce se bazeaza pe frica, intimidare si violenta?

11 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Dumnezeu este dragoste. Eu sunt la asentimentul lui Martin Luther care, dupa ce si-a luat doctoratul in teologie a ajuns la concluzia ca nu o religie ci o relatie personala bazata pe dragoste iti aduce mantuirea.

Răspuns utilizator avertizat
| Silyca a răspuns:

Am fost indoctrinat de mic cu asa ceva si stiu cum e sa fi hipnotizat de predicele preotilor si unele versuri ale bibliei.Asa ceva nu este adevarat sunt doar minciuni dar biblia merita citita si fiecare intelege ce vrea din ea.

| 1libercugetator1 a răspuns (pentru Silyca):

Acum mai crezi in dumnezeu?

| Silyca a răspuns (pentru 1libercugetator1):

DA! Si Isus nu a fost si nu o sa fie Dumnezeu niciodata!

| LoveToHate a răspuns:

Fara frica, intimidare si violenta nu se poate impune autoritatea si respectul.

| Mădă0611 a răspuns:

Pentru ca altfel nu poate exista. Si crestinii care spun ca nu simt vreo teama, mint laughing

| M25M a răspuns:

Pentru ca a fost creata de oameni care vroiau sa indoctrineze si pe altii, iar metodele cele mai bune sunt cele prezentate de tine plus manipularea.

| martzian a răspuns:

In primul rand, apreciez faptul ca ai ajuns la concluzia ca divinitatea absoluta este cea prezentata de Biserica Crestina. E un pas inainte. Apoi, cred ca intrebarea nu este tocmai bine pusa. Ea vizeaza egalitatea dintre om si Creator, democratia in locul teocratiei si face abstractie de dreptatea, sfintenia si dragostea lui Dumnezeu. Dumnezeu este bun, insa bunatatea Lui este incompatibila cu coruptia pacatului. Uite un clip care te poate ajuta sa intelegi Evanghelia: http://www.youtube.com/watch?v=pFaem-6QYHQ

| Narfundo a răspuns:

Pentru ca dumnezeu e extraterestru. Urmareste Ancient aliens online turbo playwinking