| Ilici01 a întrebat:

De ce persoanele varstnice au in general o atitudine sfidatoare fata de cei tineri? De ce batranii ii trateaza cu lipsa de respect pe tineri chiar daca tinerii ii respecta? Ii acuza pe tineri si spun ca sunt paraziti ai societatii cand de fapt este tocmai invers, tinerii platesc pensiile din contributiile lor! Intalnesc frecvent batrani care te abordeaza cu aroganta si atunci mai au pretentii sa fi respectuos cu ei. Parca respectul trebuie sa fie reciproc, nu? Ma duc la un ghiseu si se baga in fata un mitica cu o palarie, merg cu troleibuzul si apare un nenica cu o basca pretinzand sa i se ofere un loc, pai nu mai bine circula tu nene pe jos ca sa faci si miscare? prinde bine miscarea la varstnici, nu sedentarismul.

2 răspunsuri:
| AndraAndrei12 a răspuns:

Eu cred ca ei ajung la o varsta cand nu prea mai judeca si eu mi am pus intrebarea asta, trebuie sa fim mai indulgenti cu ei s au sa le explicam cu calm ca nu e corect asa...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite, anul trecut la fel avusesem si eu un caz (ocazional repetat) cand mergi cu mijloace de transport in comun.

https://www.tpu.ro/......u-un-glas/

Sincer, parerea mea, merita scuipati si cotonogiti impreuna cu toti care le-ar lua apararea, caci de vorba buna nu inteleg si au impresia ca li se cuvine orice doar pentru ca au o varsta. Se maimutaresc mai rau decat niste copii (la care n-ai pretentii), dar la oameni mari.