| depression17 a întrebat:

De ce pocaitii judeca mereu oamenii si se cred atat de superiori? Ei chiar sunt atat de increzatori ca vor ajunge in rai, dar uita de regulile din biblie: gen sa fi umil si sa nu judeci pe altii

4 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Nu cred ca voi ajunge în rai pentru ca as fi mai buna decât alții sau superioara altora ci pentru ca cred ce spune Biblia și anume ca Dumnezeu vrea sa știm ca vom ajunge în rai:
"Și mărturisirea este aceasta: Dumnezeu NE-A DAT(trecut) viata veșnică și aceasta viata este în Fiul Sau. Cine are pe Fiul are viata, cine nu are pe Fiul nu are viata. V-am scris aceste lucruri CĂ SĂ STITI ca voi, care credeți în Numele Fiului lui Dumnezeu, AVEȚI VIATA VEȘNICĂ. Îndrăzneală pe care o avem la El, este ca dacă cerem ceva după voia Lui, ne asculta. Și dacă știm ca ne asculta, orice i-am cere ȘTIM CĂ SUNTEM STĂPÂNI pe lucrurile pe care I le-am cerut"(1 Ioan 4: 11-15)
Eu iau promisiunile din Biblie pe cuvant:
"Dacă mărturisești decicu gura ta pa Iisus ca Domn(Stăpân) și dacă crezi în inima ta ca Dumnezeu L-a înviat din morți, VEI FI MANTUIT) - Ronani 10:9
Eu l-am ales ca Stăpân pe Mântuitorul Hristos asa cum alții își dau sufletul la satană și sunt convinsa ca va împlini pentru mine tot ce promite Biblia.
Din câte știu literal pocăunta e un termen slav ce înseamnă că te caiesti mult de păcatele tale, asa ca toți suntem chemați la pocainta(Pocăiți-va le-a zis Petru și fiecare dintre voi sa fie botezat în Numele lui Iisus Hristos, spre iertarea păcatelor voastre, apoi veți primi darul Sfântului Duh-Faote2 38")
Promisiunile Bibliei sunt valabile nu doar pentru cei denumiți de alții pocăiți ci pentru oricine alege sa își pună încrederea, sa își bazeze viata pe ele.

| CostinAlamariu a răspuns:

Ei întotdeauna se cred superiori oricui. Exista mai multe explicatii. Una dintre ele ar fi că sunt minoritari, așadar se vad a fi ceva elită sfântă într-o țară pline de păgâni și închinători la idoli. Numai ei sunt sfinții lui Dumnezeu aici. Cum sa nu te apuce aroganta cand asa stau lucrurile?

| BBJHHRUGs a răspuns:

Degeaba se cred superiori daca ei sunt retardati si sinapoiati mintali. ai stat de vorba cu cu pocait? vei observa ca ei au un nivel de inteligenta foarte limitat si scazut.

| VenitiLaDomnul a răspuns:

Pai normal nu ar trebui sa judece. Eu sunt pocaita si nu cunosc alti pocaiti care sa judece. Îmi pare rau ca tu cunosti astfel de pocaiti.
Si nici nu ar trebui sa fie increzatori ca ajung in rai, decat daca implinesc TOT ce spune in Biblie si daca nu au pacat, ceea ce e cam greu. Ar trebui doar sa spere sa ajunga si sa se roage pentru asta si sa încerce sa împlinească ce scrie in Biblie.

Întrebări similare