anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce pocaitii, multi din ei sunt niste panarame de oameni?
Ex: azi am intrat pe un site crestin si acolo e un chat in care vorbesc pocaitii. Un pocait se lauda acolo ca a gasit pe una pe facebook si acum vrea s-o f.ta!
Ce ziceti de asta?

9 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Nu pot sa am nici o parere din moment ce trebuie sa ma bazez pe afirmatia facuta de tine : "se lauda acolo".

| RAY a răspuns:

Religia nu a schimbat romanul sa stii

| Doub a răspuns:

Ok.tu realizezi ca nu toti care se numesc "crestini" sunt neaparat oameni buni? adica exista si "crestinii falsi" deci cu siguranta o sa gasesti in viata ta persoane care nu sunt ceea ce vor sa parahappy

| AlexanderAdrian a răspuns:

Nasol, iti dai seama ce vrea sa-i faca aleia de pe facebook? cam ce fac toti barbatii femeilor de mii de ani de s-a tot perpetuat specia umana.

Cum s-o f? e crima domle

| Moisie a răspuns:

Pocaitii nu sunt altceva decat niste oameni aberati, rupti de realitate, dar fixati strict pe interesul lor egoist si pe dorinta de a vopsi pe din afara gardu sa nu se vada ca inautru pandeste leopardu! Sau cu alte cuvinte sunt niste lupi mascati in blana de oaie, ca sa para blanzi si smeriti, si inauntrul lor zace ascunsa bomba atomica

| Deaad a răspuns:

Ala probabil nu o fi pocait si aintrat pe site-ul ala cum ai intrat si tu si a inceput sa se laude, zic si eu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si ce ai vrea sa-i faca ma? el vrea ceva normal, pe cand tu visezi o **** ori un anal.e normal?

| HDeNiSaR a răspuns:

Nu exista padure fara uscaturi.

| zoltan119 a răspuns:

Tot ce pon sa-ti spun ca acea persoana nu este un pocait adevarat. Pocaitii au niste reguli stricte in legatura cu intretinerile relatiilor sexuale inainte de casatorie