| FuckTWorld a întrebat:

De ce religia iti spune ca un nou-nascut este defect pana nu se fac incantatii asupra lui? Nu-mi dati versete din Biblie va rog, Biblia este cea mai mare minciuna din istoria omenirii.Cum au incaput intr-o arca de 150 metri lungime si aprox. 30 m latime cate o pereche din toate animalele pamantului cu provizii cu tot?rolling on the floor))) Aaaaa....Isus stie ca doar a fost mare inginer de vapoare, pe vremea aia nici maca nu exista asa ceva.Primul zeu mentionat in istorie dupa care s-a facut si povestea lu' Isus, este Horus zeul soarelui din vechea mitologie egipteana.O carte care de vreo 2000 ani a propagat minciuna si falsul.Religia este cel mai pervers mod de mainpularewinkingReligia si zeii falsi, cruzi si primitivi e doar pentru cei foarte slabi care au nevoie de ceva in care creada si nu is capabili sa-si controleze propria viata.Niste "Macelarii de suflete,, va dau lectii de moralitate. Cele 10 porunci din Vechiul Testament au fost copiate din Cartea egipteana a mortilor.Au cam acelasi inteles foarte putin schimbat si is aparute inaintea celor 10 porunci ale lui Dumnezeuhappy. Asta nu va da de gandit? Dumnezeu era plagiator? Numai bine!

Răspuns Câştigător
| Alphawolf a răspuns:

Este un fel de minune(incredibil) faptul ca crestinii nu pot face legatura dintre asemanarile din mitologiile antice si religia lor. Mitologia persana, care a fost formata cu mult inainte de Iisus, este foarte asemanatoare cu crestinismul. Creatorul forta binelui are in antiteza forta raului, omenirea beneficiaza de liberul albitru, fapte bune, Paradis, sacrificiul unui mantuitor nascut dintr-o fecioara, care este recunoscut de trei magi de la rasarit, etc.
Moise, care a trait la curtea faraonului, si care a avut acces la toate scrierile a preluat religia egiptenilor(Cartea mortilor) si a modificat-o in ceea ce numim noi astazi V.T.
Potopul biblic il mai gasim si in mitologiile sumerienilor si ale egiptenilor. Diferentele sunt neinsemnate, ideea este aceeasi potopului biblic.
Sustinerea potopului biblic ca fiind un fapt real este ca si cum ti-ai bate joc de propria-ti ratiune. Potopul biblic sfideaza orice logica si orice stiinta. Este incredibil ce face credinta religioasa din om. Pentru a construi arca, Noe avea nevoie de lemn dintr-o bucata de cel putin 140 de metri, in caz contrar arca nu ar fi avut nicio sansa sa reziste valurilor. Totusi, sa zicem ca pe atunci copacii cresteu mult mai inalti decat in prezent. Noe cu sculele avute si cu numarul de persoane de care putea sa dispuna nu ar fi avut timp sa o construiasca. Sa trecem si peste asta. Pentru a nu se rasturna arca, Noe trebuia sa-i atarne o greutate "consistenta". Cam greu. Dar minunile de acum apar. Sa adune cate o pereche din fiecare specie de animale ar fi trebuit sa ajunga in locuri necunoscute, alte continente, insule. Cam greu, pardon, imposibil! Apoi, cate o pereche din milioanele de specii, plus Noe si familia sa(alta specie), plus proviziile, nu ar fi incaput in mai putin de 9000 m2. Animalele polare nu au ce cauta impreuna cu animalele tropicale. De unde atata apa(ploaie), de unde a venit? Tot acolo putea sa se duca, fara sa provoace un potop global. Sunt specii de pesti care traiesc doar in apa dulce, si specii de pesti care traiesc doar in apa sarata. - O alta minune facuta de Dumnezeu. La aproape 9000 de metri altitudine respiratia milioanelor de specii ar fi fost imposibila. Coborarea milioanelor de specii de pe muntele Ararat si ducerea lor in locurile in care le gasim astazi(cangurul in Australia, pinguinul la Polul Sud, ursii polari la Polul Nord, etc) este o alta imposibilitate.
Toate aceste imposibilitati crestinii le pun pe seama lui Dumnezeu, "La Dumnezeu orice este posibil", dar Dumnezeul atotputernic si atotstiutor ar fi putut sa conceapa acel potop fara sa sfideze logica(daca chiar a considerat in atotstiinta sa ca miliardele de vietati trebuie starpite printr-un potop). Ar fi putut sa-l sustina cu dovezi. Care-i interesul creatorului de a ne baga in ceata? El vrea sa-i cred cuvantul iar ca dovezi nu-mi da nimic, doar abszurditati!? Este logic, e normal?
Nu a existat niciun potop, nici Dumnezeul biblic nu exista.

| FuckTWorld explică (pentru Alphawolf):

Da perfect de acord cu tot ce ai ziswinkingNumai bine!

27 răspunsuri:
| Angel0 a răspuns:

Arca lui Noe a fost construita cu 3300 de ani inaintea venirii lui Iisus.
Mai studiaza.

| FuckTWorld explică (pentru Angel0):

De ce religia iti spune ca un nou-nascut este defect pana nu se fac incantatii asupra lui? Nimeni nu a raspuns

| RAY a răspuns (pentru Angel0):

Cum a intrat 5 milioane de specii in arca?

| FuckTWorld explică (pentru RAY):

Era inginer de vapoare Noe astalaughing)Nici nu stii ce arca a facut, aveau si un restaurant in el si mancau caviar acololaughing.Hai ca nu suntem copii de 5 ani sa halim tot ce zboara.Numai bine!

| RAY a răspuns (pentru FuckTWorld):

5 ori 2 = 10 milioane de indivizi

| FuckTWorld explică (pentru RAY):

Isus=Horus,de acord ii o copie fidela, dupa Horus.De ce religia iti spune ca un nou-nascut este defect pana nu se fac incantatii asupra lui? Asta ii una dintre cele mai mari mizerii.

| wales a răspuns:

`` De ce religia iti spune ca un nou-nascut este defect pana nu se fac incantatii asupra lui? Nu-mi dati versete din Biblie va rog... ``
Nu ştiu ce religie spune asta, dar Biblia în niciun caz! În legătură cu cele 10 porunci; omul nu a fost străin de legile Lui Dumnezeu niciodată, indiferent de naţie şi timp, în plus, Biblia ne spune că Dumnezeu a fost cunoscut de toate popoarele lumii, chiar înainte de episodul cu evreii, iar dacă scrierile sunt asemănătoare, nu crezi că în spatele lor ar fi acelaşi Autor? De fapt ce spune Biblia despre relaţia Lui Dumnezeu şi toate popoarele lumii:
`` Mi-am luat toiagul „Îndurare" şi l-am rupt, ca să rup legământul meu pe care-l încheiasem CU TOATE POPOARELE `` Zaharia 11:10.
Despre arcă, caută răspuns în această carte şi bineînţeles, vei găsi şi alte răspunsuri:

http://www.scribd.com/doc/33660106/Si-Dumnezeu-a-zis

| FuckTWorld explică (pentru wales):

De mizeria aia de pacatul stramosesc ai auzit? Un nou nascut este gata pacatos si defecthappypana nu se fac incantatii asupra lui, o mizerie hai sa ne oprim aici.

| wales a răspuns (pentru FuckTWorld):

Stai liniştit că nici eu nu doresc o discuţie în contradictoriu însă, tocmai asta îţi spuneam; NU Biblia spune asta! Biblia vorbeşte de păcatul adamic, dar Dumnezeu nu te poate judeca în baza lui. Acest păcat adamic, arată mai mult inclinaţia omului spre rău, spre păcat însă, Biblia NU spune că te naşti condamnat, din contră; Isus a spus '' Lăsaţi copilaşii să vină la Mine şi nu-i opriţi; căci Împărăţia lui Dumnezeu este a celor ca ei. - Matei 19:14 ''.

Dumnezeu judecă doar atunci când ai ales să faci un lucru cu discernământ. Cât despre incantaţii, Biblia nu spune aşa ceva, din contră, spune să te fereşti. Aşadar, un nou născut nu e gata păcătos, iar defectul... sunt mulţi copii care se nasc cu anumite handicapuri, cu părere de rău o spun, dar acest lucru nu face obiectul discuţiei noastre.

| DakotaRoyse a răspuns:

Şi până la urmă care-i întrebarea ta?
Că într-un fel sau altul, într-o măsură sau alta, toţi ateii şi toţi care sunt puţini mai luminaţi ştiu asta laughing

| FuckTWorld explică (pentru DakotaRoyse):

De ce religia iti spune ca un nou-nascut este defect pana nu se fac incantatii asupra lui?, era pentru credinciosi intrebarea.Eu nu cred in nimeni in afara de mine.Eu in fiecare zii imi spun inimii:eu sunt propriul meu salvator.Numai bine!

| DakotaRoyse a răspuns (pentru FuckTWorld):

Meh, trebuia să existe un mod în care să adune biserica adepţi fără să-i întrebe, nu? Era mai uşor aşa laughing
Foarte bine faci happy

Religia(indoctrinat sa strigi la cer, cand demnitatea, onoarea si stima pier)II momentu sa-ti limitam intelectul.''Dumnezeu,, saracia constiintei umane.Esti de acord cu mine ca tot in lume este artificial si controlat,ca societatea actuala este doar o sclava de tip modern controlata din umbra(Familia Rothschild,Comisia Trilatera,Grupul Bilderberg, Familia Rockefeller, familia Astor)Iti zic ca ii democratie, dreptul la libera exprimare, dreptul de a alege.Prostii.Omul nu are nici un drept.Asta ii un subiect care nu face parte din lumea imaginara si este mult mai interesant, insa foarte multi oamenii nu prea stiu de aceste lucruri, ei stiu ca Obama este cel mai puternic om de pe planeta ca ii presedintele Americiilaughing)rolling on the floor)O mare minciuna, ii doar un pion de sah si el.Numai bine!

Noh bune frate, părerea fiecăruia.
Am citit destule şi pe tema asta, dar noi, ca mărunte furnici, ce am putea face altceva decât să stăm şi să filozofăm, să speculăm, să mai exagerăm poate? Tocmai de asta am o părere absolut indiferentă faţă de chestia asta.

Da cam am citit tot ce se poate pe subiectul asta cu sclavia de tip modern si control.Da esti de acord ca nu ii nici un fel de democratie.Si ca nu ai nici un drept, ai drept obligatie 8 ore de munca zilnica si oamenii il numesc rutina nu ii nici un fel de rutina, ii o forma de sclavie.Hai sa ne oprim aici ca deviem de la subiect si ajungem in alte subiecte si tot asa.Numai bine!

Având în vedere că (hai să vorbesc pe limba ta) e la alegerea noastră de a fi sclavi cu juma de normă, cu 8 ore, cu lucrul acasă, liber practicanţi, sau pur şi simplu fără loc de muncă... Mă rog.
Ideea este că, în opinia mea, nu cred că are nevoie cineva de o voce atât de puternică ca să fie auzită pe tot globul. Eu mă mulţumesc cu dreptul meu de liberă exprimare exercitat în faţa a 30 de oameni, în faţa familiei sau a grupului meu de prieteni. Sau de ce nu, pe blogul personal, într-o conferinţă de mess şi-aşa mai departe.
O fi sclavie dacă te uiţi dintr-un anumit punct de vedere, dar măcar la noi în ţară nu ţine, că am rămas fără locuri libere în lagăr laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si care e problema? ceva noutati ai?

| FuckTWorld explică:

Is mai informat decat crezi tu.Nici tu nu mi-ai raspuns la intrebarea esentiala.De ce religia iti spune ca un nou-nascut este defect pana nu se fac incantatii asupra lui? Raspunde-mi la asta.Nu incerc sa convertesc pe nimeni, nu am acest scop.Nu traiesc dupa reguli impuse de catre altii si nu sunt modelat dupa cum vor ei.Nu ma contrazic cu nimeni ca nu exista Dumnezeu.L-ai cautat si nu ti-a raspuns?rolling on the floor)Raiu are mess sau facebook, s-au macar lasa-mi adresa scarii.Religia este doar o forma de manipulare si de control asupra oamenilor.Da Isus cu Noe erau ingineri specializati in vapoare hai sa terminam cu astea am 21 fac 22 nu am 10 ani, te rog eu.Nu ma contrazic cu altii, am cat de cat bun simt.Si is un om bun care ajuta copii strazii, nu pentru ca vreau sa ajung in rai, ii ajut pentru ca nu vreau sa moara de foame.Eu fac fapte nu vorbesc.Am mai zis lu cineva si crede-ma pe cuvant ca odata la saptamana, doua saptamani bag 15 copii ai strazii in casa ii las sa faca o baie calda, le dau o masa calda, banii si am imbracat jumatate din strada.In fiecare an fac donatii la orfelinate de sarbatori, cumpar dulciuri pachete. Daca fratele tau moare si tu traiesti mai bine decat el ajutal.Nu ma imping pe scarile bisericii si ma injur sa pup niste moaste.Eu imi dau si haina de pe mine pentru cineva care nu are, si nu cred in nici o divinitate.Numai bine!

| Comandocip a răspuns:

Aha..deci u vr sa spui ca dumnezeu nu exista?
exista dovezi vechi de n ani care atesta existenta lui
cum iti explici faptul ca in fiecare an de paste in ierusalim se aprinde lumina sfanta fara sa ii dea cineva foc(ma refer la om aici)sau cum iti explici ca au fost create toatea astea oameni animale. planete?

| RAY a răspuns (pentru Comandocip):

Exista dovezi sunt curios ce dovezi sunt?

cum iti explici faptul ca in fiecare an de paste in ierusalim se aprinde lumina sfanta fara sa ii dea cineva foc
ai auzit de fosforul care se aprinde singur in contact cu aerul?
popa ala iasa din mormant cu lumanarea aprinsa ai fost sa-l cauti in buzunare sa vezi ca nu are nimic?

de evolutie ai auzit? planetele sau fprmat din ciocniri cu meteoriti, animalele au evoluat dintr-o celula inclusiv noi, deci unde e dovada ca exista dumnezeu?

| FuckTWorld explică (pentru Comandocip):

De ce religia iti spune ca un nou-nascut este defect pana nu se fac incantatii asupra lui? Raspunde tu la asta.Lasa-ma cu minciuna aia cu Ierusalimu, nu ii nici o minune.laughing pot sa fac si eu aialaughing.Ce dovada despre existenta lui Dumnezeu exista?laughing delirezi nu pot sa sustii nici o afirmatie, eu pot sa sustin cu argumente orice afirmatie fac.Numai bine!

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Faza cu cautatul ii cauta jandarmi. Sa vezi a fost intr-o seara la noi iubitul colegei de munca al mamei si el a facut facultatea de teologie. Am facut aluzie spunand: ca toate minunile din Egipt sau explicat "stiintific" (pun ghilimelele ca sa se inteleaga sensul in care a spus-o) cu exceptia faptului ca nu se stie ca cum a murit toti nou-nascutii din Egipt. Dupa care vine vorba de lumanarile din Israel nu stiu cum. Si ii zic :Stia-ti ca s-a explicat asta cam asa: La contactul cu fosforul din aer se aprin lumarile. La care mama spune: "Mai repede accepti explicatia asta decat faptul ca a facut ca Dumnezeu a aprins lumanarile. Eu in sine: " Cred ca o sa vars adica mai bine accept o teorie mistica si neadevarata decat explicatie stintifica. Si continua sa povesteasca spunand ca: "Mi-a spus cineva ca a fost la mormant si a intrat un preot catolic in mormant si cand a intrat a fost traznit de fulger." -terminand" numai preoti ortodocsi pot intra acolo caci catolicli si papa sunt slujitori diavolului." laughing Eu mi-am zis ca din cauza campului electro-magnetic a fost o descarcare electrica acolo si asta sustine ca Dumnezeu la omorat pe preot. Atunci Dumnezeu e rasist religios daca la omorat pe bietul preot?laughing

| Comandocip a răspuns (pentru FuckTWorld):

Nimeni nu spune ca este defect...si daca u prin incantatii te referi la sf taina a botezului...este un lucru ce se face pentru a primi harul sfant
eu nu inteleg cum poti fi u ateu crezi ca totul e o minciuna
atunci explicami si mie cum de unde persoane se vindeca miraculos de cancer cand ating moastele anumitor sfinti cum iti explici ca oasele anumitor sfinti care au murit miros a mir desi nimeni nu le face nimic?
si app despre minunea de la ierusalim u nu intelegi nimeni nu face nimic o lumina coboara si aprinde lumanarile din biserica(COBORI U LUMINA DIN CER SI APRINZI LUMANARILE? ...NU KRED) inteelg u esti ateu si nu crezi in dumnezeu dar u in cine crezi dupa tine cum a aparut omul?

| ashtray a răspuns:

Citeste ingeri si demoni de dan brown...winking bafta

| FuckTWorld explică (pentru ashtray):

Am citit si ''Ingeri si Demoni,, si ''Codul lui Da Vinci,,winkingsi stiu despre ce vorbesti.•ILLUMINATI. Se specula, încă înainte de Dan Brown şi "Codul lui Da Vinci", că familia Rothschild ar fi înfiinţat şi finanţat organizaţia, pentru a proteja "sângele divin", ai cărui descendenţi erau.Adevaratii stapanii ai planetei stau in umbra si controleaza tot si societatea actuala este o sclava de tip modern.Esti de acord cu mine?

| ashtray a răspuns (pentru FuckTWorld):

Totalmente