| sokey a întrebat:

De ce religia ortodoxa nu zice sa iubim natura si totul? Sau zice si nu am vazut eu? Ma rog. De ce Dumnezeu ne-a dat iarba (cannabis, marijuana etc...) eu zic ca sa fie folosita nu? Sa fim mai aproape de el. Si o intrebare finala: De ce cred mai mult in Miscarea Rastafari decat in religia mea Ortodox?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puiule? pamantul cu tot ce e pe el i-a fost dat in stapanire lui adam sa-l stapaneasca si sa-l guverneze in mod intalept placut lui Dumnezeu.in armonie cu vointa divina, si nu sa-l distruga prin comportament si iresponsabilitate. Dumnezeu ti-a dat multe, iar tu trebuie sa stii ce e bun si ce nu pentru tine, fiindca pe langa acestea multe ti-a dat si minte. miscarea rastafari? ai zis bine miscare.este o miscare un curent trecator, si fantezist.

5 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

2Corinteni7:1

| sublime89 a răspuns:

Crezi mai mult in miscarea Rastafari pentru ca aia iti spune sa fumezi marijuana probabil laughing

| sokey explică (pentru sublime89):

Nu-i adevarat. Am luat pana acum doar un fum.

| sublime89 a răspuns (pentru sokey):

Daca chiar crezi ca Haile Selassie e mesia esti bun. Si eu ascult reggae, dar hai sa fim seriosi laughing

| Acidacetilsalicilic a răspuns:

Prietene, la noi din cânepă se făceau iţarii iar tămâia e cea care se fumează în biserică.