Uite-te ce se intampla acum in Palestina, citeste despre cruciade, despre jihad.
Nu te supara dar eu nu amestec crestinismul cu alte religii de aceia este bine sa indicam ce si cum. In privinta aceea ce au facut oamenii acum mai bine de 1200 de ani chiar ca nu pot spune ceva dar era vorba de actualitate si religii comune, nu ceva exotic.
El nu a intrebat de crestinism, el a intrebat de religii in general.
Atunci ar fi foarte greu pentru cineva sa indice o religie deoarece nu cred ca in afara de Dumnezeu si Satana sa aiba asemenea cunostinte.
A existat o singura religie!
Apoi idiotii cei cu idei multe au scornit mii de secte si insecte. Oamenii fac razboaie pentru ca nu sunt credinciosi, ci departati de Dumnezeu, si atunci ghici "cine" ii influenteaza?
Buna intrebare. Eu as spune ca nu religiile cauzeaza razboaiele, ci oamenii. La fel cum nu o lege care infiereaza o crima este vinovata de savarsirea faptei impotriva careia este data...
Pentru ca religiile sunt de fapt niste instrumente ale Satanei, prin care Diavolul doreste sa devina stapanul planetei, iar "militatul lor pentru dragoste este doar o ipocrizie murdara care are scopul de a atrage lumea pe calea sa, adica pe calea pieirii.
Asa se întâmpla când religia se depărtează de la ceea ce contează, trăirea dupa voia lui Dumnezeu, si începe sa se implice in treburile politice.
Si tine cont ca in situații ca aceasta deja Dumnezeu se retrage si lasă omul sa faca ce ii place, iar omul are o atracție foarte mare spre păcat.