Romani încă trăiesc în comunism cu o mentalitate de evul mediu, un om care crede va crede absolut orice, ciudat e ca dacă ii aduci dovezi acesta va crede mai mult, nu uita ca vb de un popor paranoic
Cine crede in povestile religioase e rupt de realitate, nu e in stare sa faca diferenta dintre realitate si fictiune, deci e normal sa creada si in alte povesti oricat de absurde ar fi ele
Stiinta e drumul catre adevar, iar credinta e drumul spre minciuna.
...si calea spre nebunie daca faci din religie un mod de viata.
Lafel e si aici: "Ceea ce se afirmă fără dovezi poate fi respins fără dovezi" - Christopher Hitchens
@HyperboreaSchizoPosting, cel care ar trebui sa ia pastilele de tensiune esti tu, si spun asta pentru ca te vad putin cam crizat la aceasta postare. De obicei incerci sa aduci argumente, sa justifici ceea ce crezi, dar de data asta pur si simplu l-ai atacat, l-ai jignit din cauza frustrarii tale. Ce-i drept, ai si de ce. Tocmai a spus un adevar greu de inghitit despre religia ta bolnava.
De fapt daca erai atent la intrebare nu a zis nimic de religie, a zis de niste oameni închipuiti. Chiar nu vad de ce cineva si-ar pierde vremea frustrandu-se pe o mana de oameni cu opinii mai dubioase.
De-a lungul istoriei unele asa-zise teorii ale conspiratiei s-au dovedit a fi adevarate.
Nu se poate generaliza.
Asta cu cipul este haioasa.A fost promovata pentru a ridiculiza si discredita anti vaxerii.Cei mai saraci cu duhul din ambele tabere au pus botul.
Tu esti unul dintre ei, dovada clara ca si ateii au uscaturi in ograda.
Raspuns la ce? Nici macar nu a pus vreo intrebare, si-a exprimat doar frustrarea pe o mana de oameni dubioși de pe internet. Ce e de raspuns la asta? Stiu si eu ca exista tot felul de oameni, dar asta nu inseamna ca ma frustrez si-mi pierd timpul cu ei.