| LupusDei1993 a întrebat:

De ce religioșii încă mai cred în "profeții" care oricum nu se împlinesc niciodată?

12 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Tocmai pentru ca foarte multe s- au implinit.

| sierra1 a răspuns:

~De ce religioșii încă mai cred~

că fiind "religioși" cred in tot ce scrie in biblie și alea-alea

| anonimg a răspuns:

Religiozitatea și studierea Bibliei sunt lucruri diferite.

Religiozitatea te conduce doar la biserică, nu și la studierea Bibliei.
Cercetarea Scripturii te va conduce la înțelegerea profețiilor. S-au împlinit multe profeții de-a lungul timpului (de exemplu nașterea lui Mesia). Dar ca și atunci, doar puțini au putut să vadă, să recunoască și să se bucure de împlinirea profeției.
"Adevărat vă spun că mulţi proroci şi oameni neprihăniţi au dorit să vadă lucrurile pe care le vedeţi voi, şi nu le-au văzut; şi să audă lucrurile pe care le auziţi voi, şi nu le-au auzit." (Matei.13:17)
Oamenii religioși L-ar răstigni și astăzi pe Domnul Hristos dacă li s-ar oferi ocazia.
Dar cei care studiază Biblia Îl iubesc și se bucură de El.
Credința adevărată se bazează pe cunoașterea Sfintelor Scripturi, pe acea cunoaștere personală a lui Dumnezeu, pe o relație cu El.
Religiozitatea nu este decât o formă de evlavie lipsită de viață, de pace și bucurie, pentru că în ea nu există Dumnezeu și nici nu poate exista.

Profețiile se împlinesc, fie că le vedem, fie că nu, tot așa cum trece timpul -fie că ne uităm la ceas, fie că nu ne uităm.

În cartea aceasta vei găsi profețiile biblice explicate:
https://www.viatasisanatate.ro/set-enigmele-bibliei-daniel-si-apocalipsa

| Mayhem666 a răspuns:

Nu toti.

| CostinAlamariu a răspuns (pentru Mayhem666):

Ce rost are sa fii religios daca nici macar nu crezi in profetiile propriei religii?

| Mayhem666 a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Pentru ca profetiile sunt niste prostii.

| CostinAlamariu a răspuns (pentru Mayhem666):

Nu asta am intrebat. Am intrebat ce rost mai are sa fii religios daca nu crezi in profetii? Cu alte cuvinte, daca nu crezi in profetii cum de mai esti religios si nu te faci direct ateu?

| halogen001 a răspuns:

Religiosii vad lumea pe dos: stiinta pentru ei e minciuna si credinta e adevar.

| CostinAlamariu a răspuns:

De fapt toate profetiile despre Iisus s-au implinit. De exemplu cea mai mare profetie a fost faptul ca toate neamurile se vor închina Dumnezeului lui Israel. Astazi în fiecare țară există măcar un creștin dacă nu mai mulți.

| CIaudiu a răspuns:

Pentru ca de fapt ei se mint ca minunile se intampla asupra lor.
Un om normal are in viata momente bune si momente rele. Ei se folosesc de momentele bune pentru a le pune in carca barbosului ca sa isi poata intari credintele si dorintele. Cu sau fara barbos, tot le-ar fi avut pentru ca face parte din viata noastra, dar ei fac din asta o scuza aberanta.

| AndrElle a răspuns:

Exista și ei pe pământ, că să zică ceva.

| Cretinul112 a răspuns:

Pentru ca sunt prosti.