Religia e cea mai ușoară modalitate de manipulare în masa și cum prinde ușor la cei săraci cu duhul tara noastră nu a avut nicio șansă la una din cele mai nocive religii
Cannnnah
Rank 252.246 din 1.259.807
Ajută oamenii din 15 Iun 2018
Ultima logare: 6 Oct 2018
Genul: Feminin
Utilizator Junior
benny un nou cont baiete
Ce-i drept noi românii am luat niste obiceiuri de la ruși, așa am fost noi învățați, așa vor unii sa creadă, pur si simplu.Nu cred că poate da cineva un răspuns clar dar nu toți sunt așa, lumea nu prea mai pune accent pe religie, cei care o fac sunt in mare parte bătrânii care se duc la biserica doar că să se întâlnească cu niște cunoștințe și să bârfească fiindcă se plictisesc acasă.
Lumea în asta a ales sa creadă, fara un motiv anume.
Pentru ca asta le-a bagat in cap societatea de la nastere sa creada. Parintii i-au dus la biserica si i-au invatat sa se roage, scoala ii indoctrineaza cu toate minciunile crestine, popa si biserica le baga in cap sa fie niste oi sclave. Daca tot ii se spune de mic ca mizeriile crestine sunt adevarate, asta o sa creada pana ajunge suficient de deschis la minte ca sa realizeze ca ce i s-a spus de la nastere este fals.
Pentru că Dumnezeu există! Există atâtea confirmări ale existenței Sale, doar să le căutam. Cine Îl caută cu sinceritate pe Dumnezeu, o să-L afle fără greși.
justme9 întreabă: