| AvalohAlyn a întrebat:

De ce sa citim Biblia? Mai merita in zilele noastre? De ce citesc unii Biblia? Tu ai citit-o? De ce?

15 răspunsuri:
| zăGhost a răspuns:

Cultura generala.

| DeyCj a răspuns:

Da, am citit-o.De asta am realizat(pe lângă alte documentări timp de peste 10 ani) că totul e o făcătură-program a unei mâini de oameni ce controlează tot, cu scopul de a domina și transforma în sclavi pe alți oameni.
De ce să nu citim Biblia? Cine o citește va ajunge să cunoască adevărul despre creștinism, asta dacă e om adevărat, adică ființa umană ce are putere suficientă rațional-umană de a înțelege și vedea lucrurile, nu oița ce a fost învățată de mică să creadă în ceva chiar dacă acel ceva e eronat, astfel a ajuns să perceapă informația negativă ca pe o informație pozitivă.E o chestiune ce face parte din instinctul omului, și anume acela că este o ființă sociabilă. Exact pe acest lucru se bazează perpetuarea acestui program malefic.

| Steregoi a răspuns:

Merita. In Biblie e adevarul.

| Mircea08 a răspuns:

Tu nu ai citit niciodata o carte? daca da, de ce ai citit-o? Dupa ce ai citit-o pe aia ai mai citi vreo una? de ce crezi ca merita sa mai citesti una, doar citisei una si stiai cum e. De ce?

| benny7 a răspuns:

Ne învață dreptate.adacă citești Biblia poți avea o viață mai frumoasă-Important e să începi să citești*

Răspuns utilizator avertizat
| benny7 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Biblia e una singură!
Facerea binelui" e un principiu care unește întreaga umanitate!
Fă bine fără să te aştepţi la răsplată; binele ţi se va întoarce.

| benny7 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Libertatea de a alege, cu bună conştiinţă şi voinţă liberă, nu e ceva nou, omul poate alege: binecuvântare-blestem, bine-rău, viaţă-moarte...

| GanduriDeCafea a răspuns:

Eu am citit Biblia cand eram in general. Aveam o pasiune aparte pentru "Apocalipsa" si Vechiul Testament. Sincer sa fiu, e o lectura buna din care poti invata cate ceva, mai mangai sufletul happy

| elena97890 a răspuns:

Nu merita, e ca si cum ai citi o foaie alba nu te ajuta la nimic

| PreaDistinsul a răspuns:

Nu merita sa-ti raspund fiindca oricum nu o vei citi si peste vreo luna vei intreba din nou.

| Mosic_Adrian_1994 a răspuns:

Se merita sa o citesti logic. E cartea sfanta si nu ai ce regreta sa o citesti.Iti recomand daca vrei sa fii de partea lui Dumnezeu. Nu sunt eu mare crestin dar citesc si eu. Pana acum am avut parte de lucruri deosebite adica nu averi dar bunavointa si bogatate sufleteasca