Pai daca nu accepti sa crezi in El, le vei plati tu. Simplu si corect
Faptul ca nu crezi nu te scapa de responsabilitate. Sa zicem ca eu iti fur ceva iar tu n-ai dovezi concludente sa ma tragi la raspundere, insa stii ca sunt responsabila de am facut. Si in mod normal ar trebui sa-ti doresti sa fiu pedepsita. (altfel pici in patologic sau in crestinism mistic)
Trimite-i cu caprele ca nu mai "poci", mai bine imi trimiteam un "desti" la plimbare pe bulevardul rectal decat sa postez intrebarea asta dar cand isi baga dracu coada isi baga, aia e!
S-a furat la vot... ha? Daca Mircea Badea sustine ca au fost sapte milioane juma' de votanti (cu toti cu cei decedati ) e ca lumea, al naibilea raspuns ce-ai dat vrei funda? sa mor daca nu dau si-o bere
Un avocat din Kenya vrea sa-i faca dreptate lui Iisus Hristos, considerand ca procesul si rastignirea acestuia au fost ilegale.
[-O<
Dola Indidis, un avocat din Kenya, dă în judecată Italia şi Israel pentru moartea lui Iisus, considerând ilegale procesul şi răstignirea Mântuitorului.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/......58071.html [-O
Un proces, fara a chema pe cineva in judecata si doar pentru reabilitarea lui Isus a avut deja loc la Alexandria-Teleorman in urma cu ceva ani, expunerea de motive fiind incalcarea procedurilor prevazute de legea ebraica privind acuzatiile aduse lui Isus. Procesul a fost deschis de tot de un avocat, Liviu Ardeias. Verdictul, Isus a fost gasit nevinovat.
Iata ca dupa 2 000 de ani o instanta judecatoreasca din Romania il reabiliteaza pe Isus, dar despre romani asta nu se vorbeste in afara(macar asa de amorul initiativei) ci doar ca sunt niste hoti si cersetori.
Calea lui Isus este singura care duce spre mantuire restul sunt lucruri lumesti si efemere.
AlinCodrut întreabă:
Rizztheseballs6969 întreabă: