Ai întors pe dos problema. Întrebă un musulman cine l-a făcut pe Adam și o să-ți spună că Allah, dumnezeul lui Mohamed. Creștinii și iudeii nu cred în acest Allah, dumnezeu al lui Mohamed și nici nu cred că Adam a fost făcut de acest dumnezeu. Pentru creștini și iudei dumnezeul lui mahomed, numit Allah este fals, inexistent
M-ai spart. Allahj e numele Barbosului in araba.Ca si cum ai zice ca crestinii nu cred in God
Ce, nu iti mai plac figurile de stil? Parca erai in limba dupa ele.
Ti-am spus că nu am de gand sa conversez cu tine dacă îți bați joc de subiectul în discuție
Fiindca vad ca iti bati joc. Altfel nu ai folosi tot felul de porecle in ceea ce priveste religia creștină
Mai inainte ai intrebat daca iti bati joc si ti-am demonstrat ca da, iti bati joc. Vrei sa avem o conversatie despre religie? Atunci te rog frumos sa nu-ti mai bati joc de lucrurile astea. Nu vrei? Atunci inseamna ca nu vrei nicio dezbatere pentru ca esti un troll
Nu ma consider aparatorul nimanui. Pur si simplu nu vreau sa vorbesc cu cineva care simte nevoia constant sa-si bata joc. Cum se face ca alti atei pot sa vorbeasca despre religie fara sa-si bata joc? De ce nu poti sa fii si tu ca acei atei care au respect pentru credintele altora si vorbesc civilizat?
N-am zis ca n-ai voie, dar e imposibil sa conversam daca o faci. Daca vrei sa discutam despre acest subiect nu o mai fa, te rog
deeaisabela întreabă:
anonim_4396 întreabă: