| OctavianDanielMaria a întrebat:

De ce Satanel e considerat rau?

70 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| fllu07 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Tu nu vezi cat de penibil esti. Cat de redus, si ce capacități slabe de a purta o discuție ai? Sa spunem ca ar fi prostii. Tu nici macar prostii nu esti capabil să spui. Pentru ca nu-ti argumentezi spusele.
Unde scrie despre dreptul lui Iehova Dumnezeu asupra acelui pom? Trebuie să scrie undeva? După ce a creat totul, inclusiv acea grădină splendidă, cei 2 oameni, si chiar si acel pom, trebuia sa ii ceara cuiva dreptul asupra lui? Si in fapt nu era vorba despre un pom neapărat. Ci despre dreptul lui Iehova Dumnezeu de a hotărî ce este bine și ce este rau. De a da legi în creația lui. Putea sa le dea orice altă poruncă: sa nu ieșiți pe usa aceea. Sa nu beti din izvorul acela. Sa nu va apropiati de zona aceea. Orice. Este dreptul lui legitim de a cere ce vrea de la creația lui. Dar tu Ai capacități reduse, si esti încăpațânat si îndărătnic. Nu vrei să admiți unele lucruri. Esti ca un catâr...

Daaaaa.
Imi dau seama.
Si ceea ce am scris este perfect explicabil si logic. Dar nu oricine poate pricepe. Dacă nu ai înțeles, lasă pe altul.

De ce a mai mâncat?
O IPOTEZA ar fi ca deja ceva, soția lui, mâncase. Astfel a fost ispitit si el. Probabil era conștient că eva urma să moara. Si nu a vrut sa rămână singur. Nu stim.
Dar stim sigur ca avea conștiința, si sentimente, si a înțeles gravitatea faptei lui deoarece i-a spus lui Iehova: "Ti am auzit glasul dar mi-a fost frică" Geneza 3:11.
Un copil mic, când face o boroboață, nu se ascunde? Tot la fel si Adam. Sa ascuns.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Asta e defectul martorilor si religiosilor in general, ca vorbesc mult si prost cateodata.