E ca si cum ai intreba de ce Terminator n-a fost ars pe rug de Inchizitie. Pentru ca e personaj din alt film, cu alt scenariu.
Mai este cineva aici care il divinizeaza pe satana precum si alti zeci care nu inteleg nici ce scriem noi aici daramite ce explica o carte sau o istorie.Ei sunt ceva de genu "Satana nu a vrut raul Dumnezeu e de vina ca atunci cand oameni au mers dupa satana la el i-a fost ciuda si ia omorat pe nedrept"
Satanisti au alte doctrine, daca intrebi unul "spiritual" iti va spune ca iadul nu e un loc cu foc ci o alta lume care are pesteri cu lumina albastra, iar astia traditionali nici nu cred in rai si iad, din ce imi.dau seama ei cred ca vor calatori in spirit prin multivers si se vor reincarna in continuu pentru a evolua la infinit.
Cei mai multi asa zisi ''satanisti'' din zilele noastre urmeaza filozofia lui LaVey si anume 'Satanism ateist' care se bazeaza pe individualism, epicureism. In aceasta filozofie, Satan este considerat un simbol al naturii umane, un arhetip al egoului si nu o forta supranaturala, divinitate.
Cat despre 'Satanismul teist' ce te face sa crezi ca nu vor sta sa priveasca cum ard altii?
Pentru ca satanistii nu cred in Satan pe bune, majoritatea satanistilor sunt de fapt atei individualisti care vor sa ii enerveze pe crestini.
Eu Cred ca il divineaza pentru interesul lor gen eu deja stiu ca voi ajunge in iad asa scap mai usor ca oameni daca te dai pe langa un om i castigi placerea poate fac asta sa scape usor