Lumea aceasta conform Bibliei, este condusa de Satan și se vede că totul merge din rau in mai rau.E clar, sunt răi. 1Ioan5:19
Nu's satanist dar foloseste si tu creieru ala nitel, ca nu e greu.
Tu ai considera o lucrare despre X scrisa de rivalul politic al lui X ca fiind adevarata?
Asa si satanistii nu cosidera ca Biblia este adevarata si il vad pe Satan un fel de Prometeu - daca vorbim de satanistii spirituali - ar mai fi de explcat dar mi-e lene.
Pentru ca satanistii sunt manipulati de Lucifer( Satan)astfel incat sa ii faca sa creada ca Satan ar fi de fapt creeatorul lumii si ca Dumnezeu(YHWV) nu ar dori sa il lase pe om sa-si dezvolte abilitatile spirituale, cum ar fi: telepatia, telekinezia s-a.m.d. De aceea Satan apeleaza la mandria oamenilor de exemplu: de ce sa nu am puteri telepatice daca cutare persoana are? Si astfel se ajunge aici. Eu sunt Ortodox, nu am treaba cu Diavolul dar am citit multe despre el.
Si de ce faci o astfel de propaganda? Lasa Ordinele sa se desfasoare-n propriile reguli, si oamenii sa fie Liberi pe propria alegere.
Cauta-ti Pacea in propriul Ocultism, Satan nu te va tine niciodata cu forta langa El, tu alegi cand vii langa El, si cand pleci de langa El.
De asta inainte de Initiere ar trebui sa te documentezi cel putin 1, 2 ani pentru a intelege pe deplin teoria si scopul satanismului, sau chiar sa practici anumite meditatii pentru a te familiariza cu ele, si a vedea daca esti CAPABIL sa faci fata. Satanismul nu este nicidecum o Cale exoterica, cei ce vor sa schimbe satanismul din ezoterism, in exoterism nu fac decat sa-l bastardizeze.
De obicei satanistul ramane langa Lucifer in toate vietile sale, daca ai fost satanist intr-o viata anterioara negresit vei fi si intr-o viata viitoare.
Cat despre Demoni. Satanistii spirituali vad in Ei nu niste entitati, ci niste fiinte reale, cu corp fizic cauzal la fel ca al nostru. Cat despre bunatatea Lor, ar fi aberant sa sustii ca sunt doar buni, pentru ca Demonii nu sunt limitati din niciun punct de vedere, au sentimente profunde de ura si iubire in mod egal, sunt extrem de echilibrati.
Iar tu esti Homo Hubris, manipulatul in acest caz. Manipulatorii sunt Hubriati, iar singura categorie umana ce va dainui va fi Homo Galactica, o noua categorie umana mai potenta si mai chibzuita.
Alegerea tine de modul fiecaruia de percepere, insa o cunoastere si o constientizare autentica poate aparea oricand.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: