| Meme10Memu a întrebat:

De ce se dau mari multi cu o teorie nedovedita ca teoria evolutionista stiind ca modul cum a aparut viata pe pamant este un mister in mediul academic stiintific?

Răspuns Câştigător
| marinaru777 a răspuns:

Pt ca nu cauta pe Dumnezeu si se cred cineva, e mandria prea mare.

32 răspunsuri:
| mastadont a răspuns (pentru Meme10Memu):

LOL de unde ai scos așa ceva? Înțeleg că nu vrei să accepți o teorie dar până la o ridiculiza-o e diferență mare, înseamnă că o disprețuiești. Dacă un om are 150 de kg sau 50 de kg nu are același număr de coaste? Deja începi să devi patetic în încercările tale de a discredita o teorie unanim acceptată de majoritatea comunităților științifice. Dacă vrei să mă contrazici ar fi bine să vii cu argumente mai bune pentru că astea nu țin.

| Meme10Memu explică (pentru mastadont):

Sau trebuia sa se gaseasca cranii de dinozaur cu un ochi adica subdezvoltate, cu cap aproape plat. Prin asta spun ca toate vietuitoarele au fost gasite gata dezvoltate. Nu s-au gasit vietuitoare incomplet dezvoltate cu ciclu scurt de viata cu cate un ochi, cu cate o nara, etc. Asadar nu am cum sa accept o teorie gresita.

Teoria evolutionista face parte din planul lui Satan de a induce in eroare lumea. In Egiptul si Babilonul pagan antic existau oameni de stiinta, carturari care credeau in erori. La fel si azi.