| Antipaticu a întrebat:

De ce se dau sectantii mari ca stiu cand vine sfarsitul lumii?
Se dau mari ca citesc Biblia, insa, daca ar citi-o cu adevarat, ar descoperi faptul ca Isus a zis clar ca doar Tatal stie cand va veni sfarsitul lumii

14 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Tot ma bucur ca ramai si tu cu ceva cunostinte din cele ce ti le spun.

Răspuns utilizator avertizat
| EmaS a răspuns (pentru Antipaticu):

Am vazut ca te inspiri din multe discutii pe care le purtam, si dupa aceea postezi intrebari provocatoare cu care contin chiar convingerile mele.

| EmaS a răspuns (pentru Antipaticu):

Mai multe.

| Bogdanux a răspuns:

Multi oameni au acea sete dupa atentie...ar face orice numai sa apara pe sticla.Aici ma refer la cazul acelui batran penticostal senil.Saracul...

| Ucigasuldeprostie a răspuns:

De ce se dau sectantii mari ca stiu cand vine sfarsitul lumii?

Prostii cred =>Bani!

| AnghelB a răspuns:

Vrei sa accentuezi faptul ca ai citit Biblia? Nu prea imi vine sa cred.

| elenyss a răspuns:

Epic fail...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici ai pus punctul pe "i". Cine a zis ca stie cu exactitate despre catastrofa finala, minte. Ultima ta afirmatie este corecta. Doar Tatal stie data exacta a finalului.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Antipaticu):

Cu Martorii lui Iehova sunt lamurit. Mai ales aberatiile lor privin interdictia de a apela la serviciile medicale. In plus, asta e prostia mare. Daca Biblia nu zice nimic in anumite situatii se gasesc niste "destepti" care sa scoata teze de filosofie din ea. Eu raman la parerea ca D-ZEU Tatal stie cand vine sfarsitul. Treaba mea e sa vad cum imi traiesc viata ca eu voi da socoteala pentru faptele mele.

| Demon3D a răspuns:

Da,pentru bani, ei se imbogatesc si incearca sa sperie lumea.