Hey, si eu ma intrebam acelasi lucru pana a avut loc un deces in familia mea, iar fix dupa 1 saptamana venea ziua mea, iar eu am fosst foarte suparata cand nu mi-am putut face ziua, deoare nu poti dansa, canta, asculta muzica, cand o persoana draga tie, o persoana din familia ta, este "rece", el sta in cosciug, iar tu sa dansezi sa sa aculti muzica [ nu e vb de tine ci in general ] sper ca te-am putut ajuta
Daca iti spun ceva mai urat o sa te superi? probabil ca da dar totusi as vrea sa afli parerea mea in perioada de " doliu" nu se danseaza si nu se asculta muzica din cauza unor oameni inceti la minte adica acum tu ce crezi? crezi ca raposatul la care ai tinut mult ar vrea sa stai sa l plangi toata ziua? eu cred adica sunt sigur ca cei morti la care am tinut foarte mult ar dori sa dansam si sa ascultam muzica si orice altceva care ne face sa ne relaxam ca sa ne faca viata mai frumoasa nu sa fie ei o povara pentru sufletul nostru
Pai tu crezi ca doliul e asa.....care vrea plange, care nu danseza se distreaza--doliul se tine pentru persoana decedata in semn de parere de rau, triste, dar daca tu te bucuri ca a murit, atunci...
Este un fel de a arata respectul fata de acea persoana si sa arati ca iti pare rau...Nu ca ar fi o regula care iti interzice...Este la alegerea ta.
Nu e bine deoarece nu este drept pentru decedati cand ei s-au chinui si acum nu mai sunt tu sa te bucuri si sa te distrezi. Nu exista o perioada de douliu stabilita. Tu iti alegi cat timpai tu nevoie ca sa iti revii. Exista unii care stau in doliu chiar si un an.
Te asigur ca noi ne chinuim mai mult decat ei, aici, pe pamant. Ei se duc intr-un loc mai bun.
EternalVampire întreabă:
DeProfundis99 întreabă: