| OctavianDanielMaria a întrebat:

De ce se spune la cununie 'Pana cand moartea ne va desparti''? Parca sufletul traia vesnic, nu?

Răspuns Câştigător
| halogen001 a răspuns:

Se recunoaste in felul asta ca nu exista viata vesnica si ca dupa moarte nu mai exista nimic, pentru ca daca exista "viata dupa moarte" cununia se putea extinde in timp si "dupa moarte".

53 răspunsuri:
| Robertandrei4858 a răspuns:

Pentru ca cununia se realizeaza pe pamant iar moartea partenerului este trecerea la celelalte dimensiuni supraomenesti.

Răspuns utilizator avertizat
| iurii75 a răspuns:

Sufletul care păcătuiește, acela va muri" (Ezechiel 18:4, 20, Cornilescu, 1935).
E de ajuns pentru varză că să înțeleagă că "sufletul" nu trăiește veșnic?
rolling on the floor

| iurii75 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

"Care e legatura cu casatoria?" - of, varză fără rațiune! Chiar nu ajunge la tigva ta? Dacă la moarte persoana încetează să mai existe e logic că casatoria durează până la moartea unui dintre parteneri.

Sufletul și este persoana dată, și normal că moare.
Dar se referă la ființele vii, plantele și respectiv varza nu sunt suflete.
rolling on the floor

"nu ai zis tu... '' - și am contrazis aceasta pe urmă,?
Iar ai halucinații?
rolling on the floor

" Deci plantele si celelalte animale nu sunt vii?" - varza consideră că animalele nu sunt ființe?
Ți-am spus clar- varza nu intră în categoria "sufletelor", nu că varza n-ar fi vie.
Văi de tigva ta...
rolling on the floor

"nu mai ajunge in rai sau in iad" - m-am săturat să-ți explic că după moarte toți ajung in mormânt la 2 metri adâncime.

Of, nu înțelege varza ce înseamnă viață și ce moarte.
Dragă ființă care te uiți la porți noi, avem posibilitatea de a căpăta viața veșnică. Viață, nu "viață după moarte că te duci undeva...".
Cât privește cei care au murit deja, vor fi înviați.
Ți-am spus de nenumărate ori - paradisul a fost pe pământ și tot aici va fi restabilit. Ajunge acum la varză?!
rolling on the floor

"E Knockout? " - nu, e doar varza împuțită...
rolling on the floor

| Meme10Meme a răspuns:

Poate se refera la faptul ca un partener moare si celalalt mai traieste. Dar unde scrie in biblie despre acest lucru? Sunt curios.

"Hai ca e knockout. Recunoaste" - oare cât de mare poate fi prostia verzei? Cum să-ți mai explic? Sau ți-ai pierdut și ultima rămășiță de rațiune?!
"Pai daca esti mort cum mai ai viata vesnica?" - mai lasă poarta nouă în pace puțin și recitește comentariile de mai sus. Poate ajunge până la sfârșit la varză cu se poate bucura cineva de viață veșnică chiar dacă moare.
Hai, uimește-mă! rolling on the floor
Deci știu că nu vei înțelege, ești prea împuțit...
rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate se referă la faptul că după înviere nu vom mai trăi ca soț și soție, ci vom fi ca îngerii Lui Dumnezeu în ceruri... happy

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru halogen001):

Doamne fereste! laughing

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru iurii75):

Daca nu ai fi un idiot, ai intelege ca spui numai prosti in care te contazici singur.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru iurii75):

Stii ce a zis Napoleon? Nu-i de vina cel ce nu intelege un mesaj primit, ci cel care il trimite.
Deci are dreptate dany ca esti varza. Inafara de a rade ca proasta in p..., nu stii. Poate mai si zici cum zicea matelotul: vai ce-mi plac glumele mele.

| iurii75 a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Dacă ești idiot și nu poți pune cap la cap două cuvinte nu e nimeni vinovat, e problema ta.
"Nu-i de vina cel ce nu intelege un mesaj primit, ci cel care il trimite." - deci ați hotărât să vă justificați incapacitatea de a judeca și să dați vina pe altul. rolling on the floor
Interesant, de ce sunt vorbiți de rău elevii care nu însușesc când în realitate sunt "vinovați" profesorii care nu reușesc să formuleze corect " mesajul"?
rolling on the floor

Varză, a zis cineva că va fi restabilit exact cu aceiași atomi?
Nu știi că în aproximativ 7 ani corpul se reinoieste? E problemă pentru cineva să refacă un lucru pe care la făcut mai înainte? Și Isus a demonstrat că poate învia persoane indiferent că tocmai muriseră sau că deja intrase în putrefacție.
Mergi la următoarea poartă.
rolling on the floor