anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce se vorbeste mai mult despre Isus, apostoli, fecioara Maria si sfinti si li se adreseaza mai multe rugaciuni decat lui Dumnezeu?

Răspuns Câştigător
| MisterPeAs a răspuns:

Da chiar de ce?

4 răspunsuri:
| Urzi23 a răspuns:

Nu ai dreptate uite un Acatist http://www.biserica.org/Publicatii/Acatiste/09/index.html,poti sa te apuci sa numeri de cite ori se pomeneste de Dumnezeu in rugaciune si apoi mai vorbim.

| Lilia2621 a răspuns:

Pai in Biblie se scrie tot ce a fost, istoria credintii, si se vorbeste despre persoane cu un rol mare in trecut. Si se vorbeste despre apostoli si sfinti ca sa stim noi oamenii ce rol au avut ei. Iar cit depre rugaciuni, fiecare om se roaga la cine vrea, si in plus conteaza si religia. Spre exemplu Catolicii ii adreseaza mai multe rugaciuni fecioarei Maria, ca l-a dus in burta 9 luni de zile pe fiul lui Dumnezeu.Alte religii se roaga mai mult la Isus, altele nici nu cred in Dumnezeu dar in zei. Depinde de oameni. Eu spre exemplu mereu ma rog la Dumnezeu, dar si pe Isus il iubesc nespus de mult.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca doar prin el primesti darul vesnici vezi versetul; eu sunt calea si dreptatea doar cei care vor crede in mine vor primi daru vesnci, dumnezeu, isus, duhul sunt acelasi persoana

| claudiu11re a răspuns:

Nu vreau sa imi iau pacate dar cred ca din cauza la cate au patimit ei... poate de asta se vb in mare parte despre ei...