Mantutorul Iisus Hristos este ca om Fiul lui Dumnezeu si ca Dumnezeu, parte componenta a Sf. Treimi.
De ce sa fie dulgherul Isus mantuitor, cand Dumnezeu spune clar cine e singurul Mantuitor in Isaia 43:11?
Sau vrei sa spui ca Dumnezeu Creatorul minte?
2 Daca Isus nu a fost UNS niciodata in timpul vietii in nicio functie, de ce ii spui UNSUL?
3 Daca Isus era parte componenta a Treimii, din ce cauza afirmi ca este Fiul lui Dumnezeu si nu fiul Treimii din care facea si el parte?
Ti-e frica sa rostesti adevarul?
Tu daca nu esti crestin, de ce iti place sa murdaresti si sa persecuti crestinismul?
Persecutarea impotriva crestinismului a luat oare vreodata pauza?
Eu nu persecut crestinismul pentru ca nu dispun de aparatele de tortura pe care le avea biserica crestina, aparate diabolice cu care ii persecuta pe cei ca mine, adica care indraznesc sa gandeasca liber!
Si pe de alta parte cand rostesti niste adevaruri suparataoare pentru mincinosi, nu se cheama ca ii torturezi pe mincinosi, ci ca demonstrezi ca vorbele lor sunt niste minciuni, si asta nu mi-e greu sa fac ca pentru a gandi m-a inzestrat Dumnezeu cu creier, si tot EL ma inspira, pentru ca Dumnezeu = ADEVAR!
Despre Fiul lui Dumnezeu ti-as putea recomanda sa citesti din SFANTA SCRIPTURA, si daca ai fi sincer ai recunoaste ca nu ai deschis-o niciodata:
Coloseni 1, 16. Pentru că ÎNTRU EL (Dumnezeu Fiul - Hristos) AU FOST FĂCUTE TOATE, cele din ceruri şi cele de pe pământ, cele văzute, şi cele nevăzute, fie tronuri, fie domnii, fie începătorii, fie stăpânii. Toate s-au făcut prin El şi pentru El.
Coloseni 1, 17. El este MAI ÎNAINTE DECÂT TOATE şi TOATE PRIN EL SUNT AŞEZATE.
Ioan 1, 3: „Toate prin El (Dumnezeu Fiul - Hristos) s-au făcut; şi FĂRĂ EL NIMIC NU S-A FĂCUT DIN CE S-A FĂCUT."
Ioan 1, 4: „Întru El era viaţă şi viaţa era lumina oamenilor."
Evrei 1, 1. După ce Dumnezeu odinioară, în multe rânduri şi în multe chipuri, a vorbit părinţilor noştri prin prooroci,
Evrei 1, 2. În zilele acestea mai de pe urmă ne-a grăit nouă prin Fiul, pe Care L-a pus moştenitor a toate şi PRIN CARE A FĂCUT ŞI VEACURILE;
Miheia 5, 1: „Şi tu, Betleeme Efrata, deşi eşti mic între miile lui Iuda, din tine va ieşi Stăpânitor peste Israel, iar OBÂRŞIA LUI ESTE DINTRU ÎNCEPUT, DIN ZILELE VEŞNICIEI."
Profetul Isaia Îl numeste pe Mesia (pe Mântuitorul Hristos) "Dumnezeu-Tare, Domn al pacii, PĂRINTE AL VEACULUI ce va sa vina’’
Daniel 7, 14: "Şi Lui (singurul numit Fiul Omului în Noul Testament a fost doar Mântuitorul Hristos – Fiul lui Dumnezeu ÎNTRUPAT) I s-a dat stăpânirea, slava şi împărăţia, şi toate popoarele, neamurile şi limbile Îi slujeau Lui. STĂPÂNIREA LUI ESTE VEŞNICĂ, stăpânire care nu va trece, iar împărăţia Lui nu va fi nimicită niciodată."
Daniel 7, 27: "Iar regatul şi stăpânirea şi mărirea regilor de sub ceruri se vor da poporului sfinţilor Celui Preaînalt; ÎMPĂRĂŢIA LUI ESTE ÎMPĂRĂŢIE VEŞNICĂ şi toate stăpânirile Îi vor sluji Lui şi pe El Îl vor asculta".
Daniel 7, 14 -"Şi Lui I s-a dat stăpânirea, slava şi împărăţia, şi toate popoarele, neamurile şi limbile Îi slujeau Lui. Stăpânirea Lui este veşnică, stăpânire care nu va trece, iar împărăţia Lui nu va fi nimicită niciodată."
Miheia 5, 1: „Şi tu, Betleeme Efrata, deşi eşti mic între miile lui Iuda, din tine va ieşi Stăpânitor peste Israel, iar obârşia Lui este dintru început, DIN ZILELE VEŞNICIEI."
Apoc. 3, 21- "Celui ce biruieşte îi voi da să şadă cu Mine pe scaunul Meu, precum şi Eu am biruit şi am şezut cu Tatăl Meu pe scaunul Lui."
Apoc 4, 2 – "Îndată am fost în duh; şi iată un tron era în cer şi pe tron şedea Cineva."
Apoc 4, 10 –"Atunci cei douăzeci şi patru de bătrâni, căzând înaintea Celui ce şedea pe tron, se închinau Celui ce este viu în vecii vecilor şi aruncau cununile lor înaintea tronului"
Apoc 4, 11 – "Vrednic eşti, Doamne şi Dumnezeul nostru, să primeşti slava şi cinstea şi puterea, căci Tu ai zidit toate lucrurile şi prin voinţa Ta ele erau şi s-au făcut."
Da recunosc ca nu am citit niciodata Sfanta Scriptura, dar am citit in schimb Scriptura Diavolului adica scriptura pe care niste sarlatani au furat-o de la o alta religie in care a fost inspirata de Dumnezeul acelei religii, si acei sarlatani sub conducerea unui ucigas pe nume Saul, au schimbat sensul acelei Sfinte Scripturi inspirate de Dumnezeu!
Esti cumva ametit? De cand profetul Isaia se refera la un dulgher care nu a fost UNS ca sa fie un Messiah? El se refera la un Messiah, adica la un UNS si nu la un dulgher vagabond care oricum nu avea si nici acum nu are nicio alta legatura cu crestinismul decat Minciuna!
In rest am vazut si eu destui nebuni care vorbeau nebunii despre Dumnezeu, asa ca Ioan din "Noul Testament" al Diavolului, dar asta nici pe departe nu inseamna ca trebuie sa-i bagam in seama la fel ca si testamentul lor pentru ca acel Testament nu a fost inspirat de Dumnezeu ci de Dumnezeul veacului acesta, adica de Diavol!
Pe langa aceste exprimari date mai sus, mai exista si situatii in care Fiul lui Dumnezeu este numit "Yahve"- unul dintre numele sub care era cunoscut Dumnezeu in Vechiul Testament.
Ce prostie, ce minciuna si cata lipsa de cultura. In VT la Isaia 43:11 nu este vorba de numele lui Isus ci chiar de Yahwe!
In plus de asta chiar numele lui Isus in limba sa materna inseamna "Yahwe este Mantuitorul"!
Asta suna asa cum ar suna ca pe Ceausescu nu l-ar chema Ceusescu, ci cel care l-a ucis pe Ceausescu.
Fara suparare, dar esti ateu? te sfatuiesc, sa te duci si tu la o Biserica, si sa ceri o carte in care scrie totul despre Domnul Isus, pentru ca eu cred ca Biblia e prea mult daca o iei de la inceput, asa ca mai bine i-a o carte, si apoi Biblia, si vorbim dupa aia
Dar de ce imi recomanzi tu sa citesc eu o carte pe care nici Dumnezeu si nici Domnul Isus nu o recomnanda nimanui?
Ce sa vorbim?
Sa vorbim de faptul ca singura scriptura inspirata de Dumnezeu a fost Tanachul si nu Biblia?
Sa vorbim despre faptul ca parintii bisericii crestine neavand un Dumnezeu sa le inspire o scriptura, au FURAT textele Tanachului, si apoi le-au interpretat in mod mincinos, si astfel tot ce era "inspiratie divina_ s-a pierdut dar a ramas inspiratia Diavolui care i-a inspirat sa fure acea scriptura?
Sau despre ce vrei sa vorbim?
Da, am gresit nu mi-am dat seama
Cum adica de ce ii spunem Fiul lui Dumnezeu? Pentru ca e nascut din Tatal... Doamne, ce gandire mai au unii.
Ce raspuns lipsit de logica!
Pai Tatal a fecundat-o pe Maria, sau Treimea prin Duhul Sfant?
Pai din Treime nu facea parte si Isus in aceeasi masura ca Dumnezeu?
Pai atunci de ce zici doar o jumatate de adevar si nu zici si cealalta jumatate, si anume ca Isus este Fiul sau propriu nascut din incestul facut cu viitoarea sa mama?
Pot sa zic doar ca asta e o gandire bolnava. Sunt sigur ca daca am sta fata in fata nu ai putea sa-mi spui asa ceva.
Draga, nici nu stii cat te inseli in privinta mea, eu sunt genul de om ferm care l-ar scuipa in gura si pe basecu daca ar avea curajul sa ma minta in fata, sau sa ma ia de prost, asa ca fi sigur ca nu mi-ar fi greu sa te umplu si pe tine de smac de sus pina jos, si pe oricine altul daca ar avea curajul sa se puna cu mine debitand aceleasi idiotenii religioase care distrug Romania si fac din oameni niste turme de animale idioate care se calca in picioare ca vitele.
Deci romanii sunt niste "turme de animale idioate care se calca in picioare ca vitele"? Tu nu esti roman?
Evident ca NU!
Sincer sa fiu mi-ar fi rusine sa fiu... si ma bucur tare ca nu sunt!
Oameni ipocriti. Eu sunt roman si ii multumesc Domnului si nu ma ascund ca altii...
Eu nu ma ascund ca n/am de ce!
Dar a fi roman este vazut ca ceva pozitiv doar in Ro.
In Europa sunt vazuti ca oameni rebutati la fabricatie, si asta nu pe baza de motive genetice sau naturale, ci din cauza ca ceea ce numiti voi scoala este un instrument de alienare si de ratare a oamenilor care se nasc normali!
Nu stii ce vorbesti.
Noroc ca stii tu, adica unu care este rupt total de realitate si nu stie pe ce lume traieste si care pe deasupra este atat de naiv incat sa creada ca pe baza de credinta a proasta, se poate stii absolut totul...