| AvalohAlyn a întrebat:

De ce sufera oamenii? De ce exista suferinta?

6 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Romani 6, 23. Fiindcã plata pãcatului este MOARTEA: dar darul fãrã platã al lui Dumnezeu este viata vesnicã în Isus Hristos, Domnul nostru.

| danay72 a răspuns:

Suferința a venit în existența din cauza lui Adam și Eva, care nu au vrut să asculte de Dumnezeu, iar aceasta imperfectiune am mostenit-o de la ei. Romani5:12. Un alt motiv este că evenimentele neprevăzute ne ajung pe toți și se pot intampla tot felul de nenorociri. Dar un alt motiv e ca Satan conduce această lume, care este rea și cruda, exact ca si conducătorul ei, Diavolul. 1Ioan5:19

| mentholinks a răspuns:

Poate asa vrea Domnul zeu.

| AlexeHellsing a răspuns:

Interesant... eu mă întreb mereu de ce crează oamenii suferința.

| Lusiana_Rusu_1999 a răspuns:

Nu există om care sa nu fi suferit, lucrurile se intâmplă pentru că aşa trebuie, uneori suferința nu este dată doar de Dumnezeu ci ne-o creem singuri, fară suferință omul nu ar şti ce este fericirea.
Spre exemplu suferința apare si atunci când nu suntem mulțumiți de viața pe care o avem, când avem griji, sau chiar când o persoană dragă moare.
Avem şi noi suflete dar atunci când nu ne mulțumim cu ce avem s-ar putea să rămânem fără nimic, sfatul meu este să nu vă mai gândiți la griji si să nu vă mai stresați, deşi suferința apare şi atunci cand o persoana draga nu mai este trebuie sa intelegem ca Dumnezeu a luat cea mai frumoasă floare din grădina Sa pentru a-i fi mai bine acolo Sus

| FreundundM a răspuns:

Din cauza inabilitatii oamenilor de a fi corecti si iubitori. In pare parte, instinctiv fiecare vrea binele sau