Ateii sunt criticati de catre credinciosi
Credinciosii nu sunt nici pe departe oameni buni, majoritatea pupa icoane si tin post, in speranta ca vor avea o viata de apoi mult mai buna decat dusmanii lor. Poti vedea cum se bat stand la coada la moaste, si cum au ciuda pe atei, ca sunt niste animale fara pic de compasiune fata de celelalte vietuitoare de pe pamant.
Singuri care is criticati is ateii care se dau peste cap sa fie observati, de obcei de crestinii din aceiasi categorie
Depinde de context.
Daca crezi in Dumnezeu cu adevarat, cu adevarat vei fi o persoana buna, altfel mai greu, parerea mea.
Depinde de context, de cine critica, din punct de vedere religios sunt criticati de religiosi, pana la urma oricine critica pe oricine.
Amuzant, este un text ce se potrivește de minune: Iacov2:16-26
"și unul dintre voi le zice: „Duceți-vă în pace, încălziți-vă și săturați-vă!" fără să le dea cele trebuincioase trupului, la ce i-ar folosi? Tot așa și credința, dacă n-are fapte, este moartă în ea însăși. Dar va zice cineva: „Tu ai credința, și eu am faptele." Arată-mi credința ta fără fapte și eu îți voi arăta credința mea din faptele mele.
Tu crezi că Dumnezeu este unul, și bine faci, DAR ȘI DRACII CRED… ȘI SE ÎNFIOARĂ! Vrei dar să înțelegi, om nesocotit, că credința fără fapte este zadarnică? Avraam, părintele nostru, n-a fost el socotit neprihănit prin fapte când a adus pe fiul său Isaac jertfă pe altar? Vezi că credința lucra împreună cu faptele lui și, prin fapte, credința a ajuns desăvârșită. Astfel s-a împlinit Scriptura care zice: „Avraam a* crezut pe Dumnezeu, și i s-a socotit ca neprihănire" și el a fost numit „prietenul lui Dumnezeu". Vedeți dar că omul este socotit neprihănit prin fapte, și nu numai prin credință. Tot așa, curva Rahav* n-a fost socotită și ea neprihănită prin fapte când a găzduit pe soli și i-a scos afară pe altă cale? După cum trupul fără duh este mort, tot așa și credința fără fapte este moartă."
Toți creștinii sunt păcătoși și toți se luptă cu păcatul până la moarte. Creștinismul promovează o cultură a iubirii nu una a criticării.