Poate prezervativul e mai putin sangeros, nu aduce traume psihice, este mai putin costisitor si nu provoaca durere nimanui
Vasusem odata un videoclip in care fatul lovea cu mana utensilele folosite de medici pentru a se apara...
Videoclipurile nu sunt injositoare, ele doar arata lucrurile cum sunt, restul este perceptie.
"Tie cum ti se pare mai bine?
-Un fetus inconstient sa sufere cateva minute.
-Un copil sa sufere toata viata din cauza ca parintii nu-l vor"
Imi place idea ta, aici problema tine de educatie nu de precautie si nici de morala sau perceptie.
"Avortul ar fi inutil daca oamenii ar fi educati" comenteaza un prieten din aceasta comunitate.
E la fel ca problema celor care abandoneaza animale de companie in strada:speciesisti sunt fortati sa trateze animalele de strada la fel cum au fost tratati Evreii de catre Nazisti (daca vrei iti arat un intreg documentar care o sa-ti "dea cancer" despre asta)
Concluzia poate fi ca lipsa de educatie isi arata efectele si in acest caz...Pana la urma culegem cea ce samanam adica traim o viata care se potriveste cu gradul nostru de inteligenta : un mediocru traieste o viata plina de probleme si necazuri fiindca este prost si nu de ce s-a nascut mediocru.
Nu voi intelege niciodata. Hai sa facem copiii pe banda rulanta si dupa sa-i omoram ca nu am fost noi in stare sa ne protejam.ce vina are copilul ala ca in fetitele de 13-14 ani tropaie hormonii si ca baietii care abia si-au luat buletinul se cred "jmecheri" si le lasa pe alea insarcinate? Nu platesc ei, ci platesc copiii care sunt omorati!
Daca parintii nu-l vor, atunci de ce il mai fac?
Eu si toata Biserica Ortodoxa suntem impotriva avortului.Noi nu avem dreptul sa luam ceea ce Dumnezeu a dat, adica un sulfet, o viata.
Daca doi oameni au facut o greseala, sa suporte consecintele!
Gandeste-te la asta: Iti este pus in fata ochilor un om al carui picior a fost taiat.Si iti este dat un pistol.Ce alegi? Sa-l lasi sa sufere cateva ore pana moare din cauza infectiei sau lipsei de sange? Sau sa-l impusti ca sa-i scurtezi suferinta? Iti zic eu, ai alege sa-l impusti.Si e ca si cum ti-ar zice cineva ca nu e bine sa-l impusti pentru ca fiecare om are dreptul al viata.E exact aceeasi chestie.
Inferno întreabă:
anonim_4396 întreabă: