În primul rând, religia se bagă peste tot, şi acolo unde nu trebuie.
Apoi, creştinii sunt homofobi, aşa cum e şi Dumnezeul lor. Aşa scrie în Biblie, iar ei se conformează ca oile, fără să gândească.
Vis-a-vis de homosexuali, eu nu am nici o problemă, am vorbit cu câţiva care erau foarte inteligenţi şi cu care ai ce discuta. Nu e alegerea lor să fie aşa, nu e vina lor. Asta nu înţeleg creştinii. Am văzut răspunsuri stupide pe-aici cum că ziceau că dacă cineva e homosexual ar trebui să-şi revină din asta etc. - nu ai cum să îţi "revii". Oameni idioţi cu concepţii şi mai idioate.
Conform Bibliei, Dumnezeu a creat barbatul si femeia pentru a putea intretine relatii si a avea copii.Este anormal ca 2 barbati sa intretina relatii.Dar cunosc si homosexuali care si-au schimbat modul de viata cu ajutorul Bibliei si a lui Dumnezeu.
Religia e un virus ce se baga ca aerul oriunde si unde nu-i este locul, homosexulatitatea nu este o boala mintala si ceva normal in natura dar oamenii cu un singur neuron obosit si cu credinta in nimic ce le poti cere, ipocrizia defineste crestinii
E vorba despre necunoastere. Ne speriem de ceea ce e ciudat.
Si oricum 75% din ei renunta la aceasta viata.
Adevăraţii creştini nu-i urăsc pe homosexuali deoarece Biblia îndeamnă să ne respectăm unul pe altul. Dar în acelaşi timp tot Biblia condamnă această practică. La a 2 întrebare: Isus şi-a îndemnat discipolii să fie complet neutri faţă de activităţile politice. Adevărul e că majoritatea celor ce pretind a fi continuatori ai lui Isus nu rămân neutri aşa cum a spus Isus.
Omule, homosexualii sunt niste bolnavi mintali demni pentru scaunul electric, bineinteles, poti mai intai sa-i tratezi, daca nu reusesti, pe scaunul electric, nu au ce cauta printre noi, da, dragostea nu se rezuma numai la sex, dar sa fim seriosi prin sex ne inmultim, de ce sa fim ipocriti, cum se inmultesc aceste ''animale'' ( homosexuali )? Imagineaza-ti, poate vor adopta un copil, saracul... ti-ar place tie sa fii fiul/fiica unui asemenea cuplu? Nu cred! Nu cred ca un act sexual intre un barbat si o femeie poate fi dezgustator (chiar deloc), dar un "act sexual" intre niste nenorociti de gay sau lesby, cred ca as vomita.
Omule, imi pare rau sa-ti dau vestea cea rea dar adevarul e ca tu folosesti o masinarie a carei aparitii se datoreaza intr-o [destul de] mare masura contributiei unui "bolnav mintal demn de scaunul electric", asa cum il consideri tu.
Citeste articolul de pe wikipedia despre Alan Turing si apoi mai gandeste-te in privinta utilizarii "Masinii Turing" alias computerul personal.Ai grija sa nu vomiti .
Sant impotriva findca relatia lor este impotriva firii.fiindca impreunarea lor fizica, nu da nastere la copii.religios vorbind, trupul este templul duhului sfant sau loc al desfraului si patimilor dracesti ce pun stapanire pe el cu voia celui ce se lasa stapanit de acestea.ce treaba are statul laic? cu religia? are.fiindca de la cel cu tata-n gura pana la cel cu barba sura, are pe cineva mai mare peste el dupa cum a randuit Dumnezeu.iar deasupra tuturor este Dumnezeu care este stapan si guverneaza totul.
"Sant impotriva findca relatia lor este impotriva firii."
Care fire? Ca impotriva naturii nu sunt, majoritatea dintre ei au aceasta inclinatie, prima lor dragoste este homosexuala(ma refer ca prima oara se indragostesc de o persoana de acelasi sex) si ei nu pot simtii nici o atractie fata de sexul opus, asta se intampla si la alte animale nu doar la om. Inteleg ca nu au dreptul sa se casatoreasca in biserica fiindca este impotriva religiei crestine, dar sa se casatorasca in afara bisericii ar trebui sa fie permis, fiindca este vorba de viata lor privata.
Ai nu ma-nnebuni. Dupa logica ta, nici cuplurile infertile n-ar trebui sa se casatoreasca de vreme ce impreunarea lor fizica nu da nastere la copii .
Statul laic se numeste "laic" tocmai pentru ca nu are nici o treaba cu religia, altfel era stat teocratic .Pe intelesul tuturor, statul laic nu recunoaste autoritatea cartilor religioase deci degeaba zbiara activistii religiosi de supararile bunului zeu, ca pe guvernanti ii doare fix in ***a.
Evident, Romania este stat laic doar cu numele.In realitate, se apropie mai degraba de teocratie.
Koshukin? de ce mama stapanului tau, mai jura aia cu mana pe biblie cand primesc un portofoliu? de ce biblia este in tribunal obiectul pe care se jura in numele adevarului? dar legile toate pentru a trai in societate, nu toate pleaca de la decalog, cunoscut sau nu in toate religiile fiindca legea lui Dumnezeu, la neamuri a fost scrisa in inimi si nu pe tablele legii? si lumea.societatea laica, le-au dat interpretarile necesare, dupa situatii si putere sa poata fi interpretate si scape smecherii, dar sa nu ucizi, este sa nu ucizi.si sa nu furi, cred ca intelege orice prost ce inseamna nu? eu nu preacurvesc.nu prea.doar asa un pic.ca e voie.nici nu fur.doar iau ce-mi trebuie.ce? leul nu face la fel? bai nene? nu ma aburi cu prostii interpretabile, care sant exceptiile ce intaresc regula.
1.E un santaj emotional ce se aplica crestinilor. Sigur n-ai sa vezi un musulman pus sa jure pe Biblie sau un hindus.
2.Nu draga, nu pleaca de la Decalog. Iudaismul este o religie relativ noua, in comparatie cu alte religii iar poporul israelian de asemenea.Nu ei au inventat "legile de a trai", ei doar le-au dat o noua forma, aceasta fiind Decalogul.La fel se poate spune si despre casatorie.Nu o arde cu "Casatoria este data de Dumnezeu, bla bla bla... cand a creat doi oameni.".
Ia arunca un ochi aici
http://en.wikipedia.org/wiki/Code_of_Ur-Nammu, daca nu intelegi engleza foloseste-te de google-transalte.
Kosukine? eu m-am crescatorit dupa biblie.ca din negura veacurilor vine aceeasi lege a lui Dumnezeu necunoscut de oameni atunci, dar cunoscut mai tarziu, de cand cu moise, nu inseamna ca haurapi era Dumnezeu ci doar un om intelept ce a dat un cod dupa gandurile si inima lui, pentru supusii sai.si bine l-a dat.nu ca acuma.salariu de bugetar 6, 500 euro lunar? asta e legea junglei, care pe mine ma impileaza si pe el il face puternic si stapan de sclavi.ce spune hamurapi in codul lui despre echitate?
"
ca din negura veacurilor vine aceeasi lege a lui Dumnezeu necunoscut de oameni atunci, dar cunoscut mai tarziu, de cand cu moise"
Draga, asta e credinta ta si poti sa crezi ce vrei tu cu privire la Dumnezeu si la codul de legi.
Dar tine minte, credinta nu inseamna certitudine.Intr-un stat exista oameni de credinte difrerite.Credinta mea e ca Dumnezeu este un zeu inventat de evrei pentru evrei, bazat pe zeul EL al ugaritilor.Guvernul nu poate sa sustina un singur tip de credinta, deoarece ar fi nedrept fata de oamenii care nu-l impartasesc.Ori pe toate, ori niciuna.Nu pot fi sustinute toate, deoarece intra in contradictie.In concluzie, statul laic in care traiesti si tu si eu nu sustine nici o credinta[aici incluse a ta si a mea]. Evident, afirmatia de mai sus e falsa, deoarece Romania nu este un stat laic adevarat.
Kiocushine,cred ca traim in state diferite, pi planete diferite, in spatii si timpuri diferite.asta e.si mantuitorul Iisus a spus ca imparatia lui nu e din lumea aceasta, dar nu a fost intales, si a fost rastignit.deatunci crestinii la fel, sant adusi la baza crucii unde este locul lor.doar acolo au loc.si se micsoreaza si acela pe zi ce trece.dar nu e o problema.ghinda de stejar incolteste, se face mare, cuprinde mult cu umbra lui si pasarile isi fac cuib in el.
Creștinilor le e frică că dacă ar permite căsătoria între homosexuali, zeul lor iubitor ar da dezastre naturale, cum e povestea cu Sodoma și Gomora.
Majoritatea oamenilor sunt în adâncurile lor niște primitivi superstițioși care nu înțeleg mai nimic despre cum funcționează lumea, fenomenele naturale și legile fizicii.
Când Dumnezeu l-a creat pe om, "bărbat şi femeie l-a făcut". El a aşezat în ei o dorinţă de a se iubi şi de a se dărui celuilalt.
Căsătoria, aşadar, vine de la Dumnezeu. Nimeni, nicio ţară, niciun oraş, niciun primar, nu are dreptul de a redefini căsătoria ca uniune liberă dintre un bărbat şi o femeie. Nu orice legătură dintre oameni, oricât de solidă sau de bună este, poate fi numită "căsătorie". Deci, "căsătorie" nu e o etichetă care poate fi pusă pe diferite tipuri de legături umane.
Intrebarea puneti-o tu de ce Dumnezeu nu a facut lui Adam al doilea Adam si i-a facut o femeie? Biserica interzice deoarece in Biblie scrie ca nu ai voie sa faci asa ceva si in plus e nefiresc, fiecare femeie ar trebui sa aiba barbatu ei si viceversa.
Da stiu ce spui am vazut si eu, nu le iau apararea sa le fie rusine lor, dar sunt si preoti care nu-si iau meseria in serios, asta e. El a intrebat si eu i-am raspuns la intrebare ce spune Biblia despre asta, daca respecta omul, popa ce o fi e bine daca nu, nu, omul are libertatea de a alege, dar la preoti mi se pare deplasat
Sunt subiectiv cand spun ca homosexualitatea e o boala psihica la unii idioti, care isi revin dupa un timp. La cei nascuti cu probleme hormonale, e ok, asa sunt ei, cu toate astea eu nu sunt de acord cu asa ceva; nu e natural, daca suntem creati barbati si femei si ne completam in felul asta, de ce sa existe homosexualitate? adica sa fim seriosi, e dezgustator!
1.Primu rand nu mai fi homosexual
2.Site-ului TPU nu ii plac homosexuali
3.Nu mai pune intrebari asa ciudate
4. Pune intrebare la Trivia sa vezi ce rasp primesti
5.Nu numai crestinii sunt impotriva homosexualitatii, ci mai toate religiile chiar daca unele permit casatoria intre homosexuali.
6.ESTI CIUDAT
7.Nu mai am cuvinte...
kaynmaincallme întreabă: