Din partea mea pentru cei ce zic că n-au nevoie decât de Dumnezeu ca să fie fericiți: Să rămâneți faliți, fără casă, fără mâncare, fără prieteni, fără nimic. Atunci o să aveți timp pentru Dumnezeu. Vedeți ce vă iubesc eu pe voi?
Nu toti crestinii sa omoara dupa bani. Eu si familia mea suntem multumiti cu ce avem. Nu toate zilele sunt imbelsugate dar nici lipsite. Intr-adevar e nevoie de servici, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fii lacom si sa alergi in stanga si in dreapta pentru bani. Dumnezeu e cel care da si servici si paine pe masa Copiilor Sai!
31 Nu vă îngrijoraţi, dar, zicând: „Ce vom mânca?" sau: „Ce vom bea?" sau: „Cu ce ne vom îmbrăca?"
32 Fiindcă toate aceste lucruri Neamurile le caută. Tatăl vostru cel ceresc ştie că aveţi trebuinţă de ele.
33 Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi neprihănirea Lui, şi toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. Deci cum zice si Cuvantul lui Dumnezeu ni se vor da si astea pe de-asupra dar cel mai important e sa cauti Imparatia, nu bogatia!
Spune-i si aceste randuri saracului ce sta la colt de strada fara un picior inghetand de frig pentru 10 lei pe zi(intr-o zi de sarbatoare)Sa vedem ce parere are acesta cand aude ca nu trebuie sa isi faca griji pentr ce va manca, cand el n-are nici unde dormi.Sau aceluia care a muncit o viata pe branci iar acum are o pensie de 2 milioane.
Drafa amice dar fara banii esti mort de ce sa ne mintim?
Stai linistit ca sunt atatea centre facute pentru oameni cu probleme,aurolaci,pentru batrani, dar problema e ca sunt facute de crestini, mai exact de pocaiti cum ziceti voi, dar nu vor sa stea acolo ca ii invata despre Dumnezeu si ii gadila urechile.
"25 Am fost tânăr, şi am îmbătrânit, dar n-am văzut pe cel neprihănit părăsit, nici pe urmaşii lui cerşindu-şi pâinea."
Iar minti ipocriti aia au creat azile sa le ea banii batranilor apropo pocaiti cere 10 la suta din salar stiai ei cauta noi adepti sa se imbogateasca termina cu ipocrizia asta
Eu fara Hristos sunt un om mort! Daca banii ar insemna sa renunt la credinta si la Dumnezeu as prefera sa mor. Oricum banii nu imi aduc fericire, nu ma ajuta sa traiesc vesnic...Lucrurile cele mai de pret nu se pot cumpara cu bani! Matei 10:38-39: „Cine nu-şi ia crucea lui şi nu vine după Mine, nu este vrednic de Mine. Cine îşi va păstra viaţa, o va pierde; şi cine îşi va pierde viaţa, pentru Mine, o va câştiga."
Cat de frumos si usor are biblia raspuns pentru toate, e incredibil.De aici vorba crede si nu cerceta, cu alte cuvinte ar trebui sa stam in intuneric ca niste preistorici fara nevoia de a cunoaste si de a afla.Cand se pune o intrebare in loc sa ii cautam un raspuns rational, spunem Dumnezeu si atat...cu asta am elucidat marele mister.In felul asta...nu suntem cu nimic mai diferiti fata de maimutele alea din trecut ce-si dadeau cu bata-n cap.
Ai fost tu la centrele alea si ai vazut ca iau banii batranilor? Eu zic sa te gandesti inainte sa tastezi...iar cat despre zeciuiala fiecare da cat vrea si cum vrea. "Fiecare să dea după cum a hotărât în inima lui: nu cu părere de rău, sau de silă, căci pe cine dă cu bucurie, îl iubeşte Dumnezeu" (2 Corinteni 9:7). Nimeni nu iti da in cap daca nu dai,nu esti obligat. In Biserica in care merg eu este cantina,pentru cei care vin de departe sau pentru cei nevoiasi, iar banii se duc acolo. Alti bani se duc in ajutorul celor care au nevoie de bani, operatii, mancare.etc. Alti bani sunt pentru a se plati lumina consumata.etc.Sa nu mai zic de Evanghelizarile facute, benzina consumata etc.Dar asa sunteti voi vedeti doar partea neagra a lucrurilor, niciodata nu ati indraznit sa va interesati ce se intampla de fapt! Tu aici vorbesti din auzite de la unu si de la altul.nicidecum mergand la biserica si vazand ce se intampla cu adevarat! Ca si asa statul ne ia impozit care se duce obligatoriu la Biserica Ortodoxa. nu te intreaba daca esti din alt cult sau nu! Si nu in ultimul rand zeciuiala nu inseamna numai bani!
Desigur sa scrii e asa usor eu unu nu te cred
Nu ma crezi pentru ca nu ma cunosti! Daca m-ai cunoaste si ai vedea viata pe care o duc si cum traiesc probabil m-ai crede...dar nici asa nu bag mana in foc ca sigur gasesti si atunci motive.
N-am nimic cu tine sa nu crezi ca am ceva cu tine sau cu crestini urasc ipocrizia unora asa zisilor crestini care ei nu strang comori pe pamant dar au palate pe pamant
Bine ai zis asa zisilor crestini,deoarece aceea nu sunt crestini. Nu cine crede e crestin,pentru ca si dracii cred si se infioara. Sincer,nici mie nu imi plac oamenii falsi si ipocriti dar incerc sa ma uit la mine si la viata mea. Doresc sa nu judec ca sa nu fiu judecat. Fiecare va fi tras la raspundere! Dumnezeu nu se lasa batjocorit.
„Nu orisicine-Mi zice:,Doamne, Doamne!’ va intra in Imparatia cerurilor, ci cel ce face voia Tatalui Meu care este in ceruri. Multi Imi vor zice in ziua aceea:, Doamne, Doamne! N-am proorocit noi in Numele Tau? N-am scos noi draci in Numele Tau? Si n-am facut noi multe minuni in Numele Tau?’ Atunci le voi spune curat:, Niciodata nu v-am cunoscut; departati-va de la Mine, voi toti care lucrati faradelege’" (Matei 7:21-23).
Deci tu nu vrei o masina tare? nu doresti nimic decat sa mori si sa ajungi in paradis?
Scopul meu nu e masina si banii. Cine a zis ca-si doreste sa moara? Doresc sa traiesc o viata in conformitate cu Cuvantul lui Dumnezeu. As vrea ca nimic din ce e pamantesc sa nu puna stapanire pe mine,sa fiu libera. La capat de drum sa nu plang o vesnicie, ci sa traiesc vesnic cu Domnul si Mantuitorul meu! Deoarece toate lucrurile imi sunt ingaduite, dar nu toate imi sunt de folos.
Deci doresti totul dar recunosti ca nu toate sunt folositoare sincer se citeste ipocrizia ce pui mei ma minti
Deci tu chiar esti de groaza. Din toate raspunsurile mele tu asta ai inteles? Inseamna ca ori nu gandesti cand citesti,ori nu intelegi ceea ce citesti. Nu poti face diferenta intre un lucru INGADUIT si unul DORIT? Vrei sa iti explic ca la copiii de gradinita? Hai ca iti explic. Toate lucrurile imi sunt ingaduite- adica nu imi este interzis nimic,Dumnezeu nu iti zice nu fa aia si aialalta,am liber arbitru,eu aleg. "dar nu toate imi sunt de folos"= adica nu tot ce imi este ingaduit imi este si folositor. De exemplu: ce lucru bun aduce o tigara- boli si multe alte afectiuni, deci Dumnezeu nu zice sa nu fumezi, dar daca te imbolnavesti sau aceea tigara pune stapanire pe tine si nu mai poti trai fara ea, sa nu vii la Dumnezeu sa te plangi...Dar oricum las-o balta ca vb singura! Nu trebuie sa imi mai dai replay caci m-am lamurit ce mintisoara ai.
Dar de minunea asta ce părere ai?
http://www.TPU.ro/......-mai-bine/
Este aceiași persoană, care a pus întrebarea, care te-a bucurat pe tine.
Adevărul e că şi tu te rupi cu exprimarea...
@Angel0 Taiateas aripioarele ca prea mult comentezi...(ai dat si ignor ah)
Ai fost larix candva, cumva?
Onnai au nevoie de bani ca sa ii dea la popa
Meriti fundita am sa-i dau ignor
Toţi creştinii îţi vor răspunde că, vezi Doamne, ei îl au pe Dumnezeu şi le e de ajuns. Nu toţi sunt ipocriţi, însă. Există două categorii definitorii: toţi vor bani, dar sunt cei ce recunosc asta şi cei ce se ascund.
Prima categorie e reprezentată de oamenii normali, care cred şi-n Dumnezeu, dar trag şi pentru bani... Eu cu ăia n-am nimic.
Însă ceilalţi sunt adevăraţii ipocriţi. Se duc la biserică să zică lumea că-s ei credincioşi, şi pe la spate şi-ar dori să fie caracatiţe ca să poată lua bani cu toate "mâinile". Ăia merită diplomă pentru iscusinţa în minciună.
Cu aberaţiile spuse mai sus, îmi închei pledoaria.
Da ai dreptate, mai sunt si copii de preoti ce umbla cu cruci de un kilogram la gat, poleite cu aur. Ce sa-i faci, asa sunt persoanele din ziua de azi, si daca citesti si biblia vei gasi si persoane biblice care sunt lacomi si fura, (spun asta ca in alt sens) In biblie scrie sa nu aduni multe comori doar pentru tine, mai dai si la altii ca au nevoie, sunt persoane care deja nu mai gindesc logic, sunt orbiti de sfintenia lor si li se pare ca sunt persoane cu suflet pur si nu au nevoie de nimic, dar omul pe linga hrana spirituala mai are nevoie si hrana adevarata care iti pune organismul in crestere si iti da putere sa realizezi tot ce ne inconjoara, dar mai ales sa gandesti ceea ce zici ca uneori poti spune prostii ce te pot face sa fii cel mai mare blasfemiator din lume
Nu inteleg de ce cauti mereu sa insulti crestini? Ce anume te-am facut noi? Faptul ca vezi tu numai partile negative nu ne pasa noua catusi de putin dar nu pricep de ce vrei sa ne insulti te simti mai bine asa? Sau chiar ne urasti incat vrei sa disparem toti crestini? Pentru ca crede-ma asta nu se av intampla in veci, crestini sunt fericiti pentru ca si sufletul lor efericit noi ne rugam iar Dumnezeu ne ajuta astfel ca obtinem alinare durerilor noastre cum se spune nici o rasplata fara o fapta Dumnezeu iti da dar si tu trebui sa te rogi si sa crezi cu ADEVARAT adica nu doar sa te rogi pentru ziua aian ca e nu stiu ce trebui sa te rogi mereu, asta inseamna crestin adevarat nu partile negative ce le vezi tu la ei peste tot ca de gresit greseste caci sunt oameni!
Subscriu în totalitate celor spuse de FuckTheSystem. Să vă dea mnezeu' vostru numai spălat la dacii şi haine de la second hand.
Cât despre tine Rainhart, dragule, ar trebui să ştii că obsedaţii ăştia de divinitate sunt ipocriţi prin definiţie. Ah, ca să vezi, nu mai am bani de pâine. Ia să "împrumut" de la vecinu', că mă ajută dumnezeu şi nu se prinde tolomacul.
De unde imi sti numele?
M-ai uitat aşa repede.
Cine esti?
Ai 3 încercări.
O fata pe care o bazaiam acum un an 2 o fata cu care am mai intimn de pe TPU 3 o fata crestina cam atat
Dacă nu dai nume nu se pune .
Nu stiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu esti fata din cluj