Raspunsul este foarte simplu ateii sunt mai,,,,,, de minte Ei iau de buna tot ce spune stiinta.Ex: daca comunitatea muzicienilor din Romania, declara manelele muzica adevarata, automat ateii devin manelari, samd
Nu mai sunt ateu, dar mulți au ajuns la ateism, ( inclusiv eu ), după ce au citit din biblia creștinilor!
Întrebarea asta e pusă la plesneală, nu? Eu sunt rtodox, sunt religios, ma rog, pe cât pot. Dar întrebarea asta e doar ca să stârnească ceartă. Lasă-i să fie atei, nu e de parcă răspunzi tu pentru ei. Până să cârmuiești corabia altuia, cârmuiește-o tu pe a ta.
Ba esti, pentru alti 2700 de zei.Gandeste-te de ce nu crezi tu in ei si apoi iti vei da seama de ce nu credem noi in zeul tau.
Eu sunt ateu pentru ca imi venerez inorogul meu roz, care mai este si invizibil pe deasupra
Ca sa putem face pacate cum ar fi sex cu parintii, fratii si surorile noastre, fara sa ne temem ca cineva o sa ne traga la raspundere pentru asa ceva. Deci suntem atei ca sa avem constiinta impacata.
Eu sunt satanista, dar raspunsurile celorlalti m-au facut sa rad cum n-au mai facut-o de multa vreme. Deci, funda lui Sergiu2?
Eu unul nu sunt ateu dar probabil acestia sunt atei pentru ca siau pierdut credinta in orice putere supranaturala
si se bazeaza pe principiul ce n-am vazut nu exista
funda pls
Pentru ca nu cred in acel ''Dumnezeu,, care ii un fel de Joe Pesci s-au Robert De Niro in filmele lui Martin Scorsese.