anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce sunteti atei?
Iov 38:31 Poţi să înnozi tu legăturile Găinuşei* sau să dezlegi frânghiile Orionului?
Sa raspunda toti ateii de unde stiau oamenii de acum 4000 de ani de legaturile gravitationale dintre stelele constelatiei Gainusei?

27 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Din "exista Dumnezeu" nu rezulta "exista iadul".

Din "exista Dumnezeu" nu rezulta "Biblia are dreptate".

Ai imaginatia limitata.

| RAY a răspuns:

Dar tu de ce esti ateu fata de zeus?

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Tu ai crede intr-un zeu vulgar care se culca cu femei? Asa arata divinitatea in mintea ta deformata?

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Duhul sfant nu s-a culcat cu fecioara maria care era minora

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Ray, sfatul meu pentru tine este să te abții de la a lua peste picior Ceva atât de prețios și care trece cu un infinit peste înțelegerea noastră... Ai grijă să nu ajungi la hula împotriva Duhului Sfânt...

| doctorandus a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta e: nu-i convine Zeus ca se culca cu femei.

Dar ii convine Duhul Sfant, care a lasat-o gravida pe Maria.

Cum se numeste asta? A masura cu doua feluri de masuri.

| mentholinks a răspuns:

Nu trebuiau sa stie, doar se vedea ca stelele raman la fel in fiecare noapte.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Suntem atei pentru ca nu suntem ratati ca tine.

| Digikey a răspuns:

Pentru ca sumerienii stiau date exacte despre sistemul solar si distante dintre diferite planete cu cateva mii de ani inainte ca sa apara picior de evreu pe planeta.
Evreii au plagiat doar.

| Manciu_Emil_1976 a răspuns (pentru Digikey):

Și sumerienii de unde știau?!

| Digikey a răspuns (pentru Manciu_Emil_1976):

Anunnaki

| Manciu_Emil_1976 a răspuns (pentru Digikey):

Întrebarea este adresată specific ateilor, iar ei nu cred în Anunnaki, așa că ești și de data asta pe lângă subiect.

| Digikey a răspuns (pentru Manciu_Emil_1976):

Anunnaki au fost extrateresti la fel ca zeii biblici Yhwh, Milcom, Astarte, Beelzebul, etc.Nu trebuie sa crezi orbeste nici Wikipedia.
Nu intamplator esti crestin.
Cultura generala zero, idei fixe o infinitate.
Inteligenta cat o gaina.

| Digikey a răspuns:

Nu aveau cum sa stie.

Uite ca stiau.
Dar cultura ta generala lasa de dorit, mai citeste si altceva in afara de rahatul ala de Biblie ca ti-a transformat creierul in muci.

Batman, Batman
Nu este nimic personal doar ignor prostii, timpul este prea pretios.

| Algo098 a răspuns:

Eu nu cred in povesti happy Povestile sunt bune pana la un punct, dar exista o limita pentru toate.

| anonim_4396 explică (pentru Algo098):

Iti voi raspunde ca Enstein:
Daca tu nu crezi in Dumnezeu si El nu ar exista dupa cum afirmi tu nu ai pierdut nimic dar daca El exista si tu nu crezi ai pierdut totul.

| Algo098 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca eu te mint ca dupa ce mori te fac cel mai tare din parcare si tu nu ma crezi, ce ai pierdut? In schimb daca ma crezi, atunci esti fraier si naiv si executi tot ce iti sugerez eu ca e bine pentru tine si tie o sa-ti placa stiind ca dupa ce mori eu te fac cel mai tare din parcare si o sa ai tot timpul incredere in mine.

Asa inteleg eu minciuna si adevarul.

| doctorandus a răspuns (pentru anonim_4396):

Einstein nu a zis niciodata asa ceva, plus ca incepand cu varsta de 12 ani n-a mai crezut niciodata in Dumnezeul Bibliei.

| DuckDodgers0 a răspuns (pentru anonim_4396):

Blaise Pascal a zis asta, nu Enstein

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Pierzi o viata pe care o traiesti in teroare.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Pariul lui Pascalwinking

| Algo098 a răspuns:

Nici nu are importanta cine ce si cand stia. Conteaza doar realitatea si adevarul, ca povestile si minciunile nu au nici o valoare.

| Algo098 a răspuns:

Dz cel invizibil si atotputernic care nu face nimic si promisiunile mincinoase cu vieti vesnice si alte minuni nu-mi sunt utile. Nu am ce face cu asa ceva. Cine e naiv si crede minciunile spuse de unii sau de altii, o face pe pielea lui. Sa traiesti o viata in minciuna nu e un castig. Eu nu am nevoie de minciuni si de fantezie. Pot trai foarte bine cu adevarul.

| Algo098 a răspuns:

Care e solutia ca sa ne punem bine cu divinitatea (cea invizibila, atotstiutoare si atotputernica care nu face nimic) ca dupa ce nu mai existam sa ne simtim "bine"?

Trebuie crezute minciunile unor oameni si dupa aceea cand nu vom mai exista ne vom simti "bine"?

De asa oameni are nevoie divinitatea, de oameni care cred in ea numai ca sa le fie "bine" cand nu mai exista?

Niste ritualuri primitive, stropiri cu apa, cantece si poezii inseamna sa te pui bine cu divinitatea?

Dz cel atotputernic si invizibil care nu face nimic are si statut de judecator?

Asa cum e de vizibil acum, tot asa de vizibil o sa fie si cand nu mai existam?

Probabil ca da, ca din moment ce nu mai existam si suntem nimic, vine nimicul Dz si ne judeca laughing si daca am crezut toate minciunile unor oameni "cinstiti" vom trai foarte bine dupa ce nu vom mai exista.

| Algo098 a răspuns:

"Isus m-a invatat".
"Domnul m-a luat inapoi dar acum pentru totdeauna."

Parerea mea e ca ai citit niste carti mincinoase care ti-au modificat gandirea si ai ajuns sa te amagesti cu povesti.
E problema fiecaruia ce face cu viata lui, iar povestile n-au decat sa le citeasca cei care le scriu, ca eu am trecut de vremea povestilor. Nici la gradinita nu credeam in povesti, deci nu se pune problema sa sa se mai intample lucrul asta.

| leo59 a răspuns:

Teoria aceasta aparține lui Pascal. Toate cele bune!