Conceptele aberante au tendinta de a nu prinde viata dupa placul celora care le-au creat.
O intrebare fffffff bunam Acum, nu stiutiu sigur, dar asa cred eu...
Dumnezeu tace, deoarece numai vede credinta in noi, numai are incredere in noi. Uneori avem impresia ca se ascunde de noi deoarece nu stim sa apreciem binele si raul. Dumnezeu cand ne ajuta la ceva, ne ajuta prin alte persoane, sau alte lucruri, iar noi nu realizam asta, iar cand nu primim ce vrem, interpretam ca se ascunde de noi. Intre noi si Dumnezeu se interpune PACATUL, RAUTATEA, MANDRIA etc. Pe scurt, Dumnezeu asteapta sa se implineasca profetia, asteapta sa ne ridicam noi la rangul de sfinti, asteapta sa fim credinciosi, sa credem in el, sa il iubim, sa nu il lepadam niciodata si sa nu pierdem credinta in el!
Sper ca te-am ajutat, am incercat tot ce am putut si stiut! Mult noroc in continuare, Stima, Gabriel!
Dumnezeu nu se ascunde,da omul nu-l vede pentru ca, intre om si Dumnezeu, se ''interpune'' Biserica
Pacatele noastre fac un zid de despartire intre noi si Dumnezeu.
Ei, pe dracu'! Pacatele sunt subiect de dezbateri, nu un zid. Nu ar exista acest zeu daca nu ar exista pacate. Trebuie sa traiasca si el pentru ceva, nu-i asa?
Nu, mâna Domnului nu este prea scurtă ca să mântuiască, nici urechea Lui prea tare ca să audă,
ci nelegiuirile voastre pun un zid de despărţire între voi şi Dumnezeul vostru; păcatele voastre vă ascund faţa Lui şi-L împiedică să v-asculte!
Cind ti-am spus ca vorbesti doar sa te afli in treaba, raspunsurile tale neavind nici o legatura cu subiectul, nu m-ai crezut. Ce legatura au bunatatea si indurarea lui Dumnezeu cu traista ta de intrebari?
Pentru ca nu exista! sau cel putin nu asa cum scrie in biblie.Si daca exista cred ca il doare undeva de noi indiferent ca suntem rai sau buni.
...pentru ca dumnezeu este o conceptie, inventata de oamenii acum foarte multi ani, din prisma faptului ca nu puteau explica anumite lucruri, astfel ca au atribuit acele "mistere"(cara mai tarziu au fost "dezlegate") unui zeu numit dumneZEU
Tace pentru ca nu exista.
Nu avem impresia ca se ascunde, sunt doar etnobotanicele.
Ce se interpune? basmele.
Esecurile vietii tale sunt ale TALE, esecurile vietii mele sunt ale MELE si ale nimanui altcuiva. Tu, la fel ca oricare dintre noi, faci alegeri care au consecinte. Si pentru ca nu iti plac consecintele alegerilor tale incerci sa cauti alt responsabil pentru ele, si nu e corect. Si nu zic prin "alt responsabil" exclusiv D-ZEU!
Iar nu-mi raspunzi la intrebare? Prost obicei!
Uneori ai impresia ca Dumnezeu nu raspunde la rugaciuni.Atunci,cu siguranta tu esti de vina.Pacatele si greselile stau ca un zid de despartire intre tine si Dumnezeu.Dar,bunatatea si indurarea Lui este mare,daca te recunosti inaintea Lui, iti ceri iertare si te apropii de Dumnezeu. Dumnezeu este plin de mila si de indurare, dar este si un foc mistuitor.
Ba, tu ce vrei pana la urma urmei? Imi dai replica, ca si cum am fi dezbatut amandoi trei zile, iar tu esti cel indreptatit sa dai verdictul final. Ei, dracia dracului!
Lora draga,atunci cand m-am intors la Dumnezeu, mi-am marturisit toate pacatele, si prin jertfa Domnului Isus am primit iertarea de pacate.De atunci,ma straduiesc sa fac voia Lui in fiecare zi,sa fac binele, si daca am gresit cu voie sau fara voie, imi cer iertare de la Dumnezeu.Si eu sunt pacatoasa, dar una iertata.
Era doar o parere personala. Nu intelg de ce te aprinzi asa? Te deranjeaza? Verdictul final nu-l dau eu! In plus nu stiu ce varsta ai. Eu am 40 de ani, asa ca apelativul de "ba" te sfatuiesc sa il folosesti cu prietenii tai sau cu cei mai mici decat tine daca ti se permite. Incearca sa dai dovada de politete. Ai citit EXACT ce am scris? Sau ai citit in "diagonala" intelegand ceea ce ai chef sa intelegi. N-am dat cu parul domnule!
De ce trebuie sa fii acustic tot timpul? Mai descreteste-ti si tu fruntea.
Stai linistit, inca nu aud voci.Cand iti raspunde la rugaciuni, vezi rezultatele.Adica,Dumnezeu rezolva problema pe care am adus-o inaintea Lui.Chiar trebuie sa iti explic ca unui copil de 12 ani?
"Acustic" Ema? Banuiesc ca ai vrut sa spui altceva, dar probabil nu ti-e clar care-i diferenta dintre termenul "acustic" si cel pe care voiai sa-l folosesti
Oricum, cei care nu sint de acord cu tine n-au fruntile incretite decit eventual in mintea ta. Si cind mai vrei sa fii "caustica" (asta-i termenul care-ti da bataie de cap, asa e?), fii originala, nu ma mai imita. Tu nu poti explica decit "CA" un copil de 12 ani, nicidecum "UNUI" copil de 12 ani. Sper ca reusesti sa sesizezi mesajul
Nu am facut altceva decat sa iti dau motive sa ma critici, pentru ca oricum o faci.De acum o sa gresesc intentionat, macar sa nu ma oftic ca te legi de mine degeaba.Deci,fii pe faza!
Greseli de genul asta faci de cind activezi pe site. Nu e prima data cind folosesti cuvinte nepotrivite in contexte nepotrivite. N-ar strica sa mai lasi carticelele de rugaciuni si sa mai citesti si altceva. Putina literatura (alta decit religioasa), ti-ar mai deschide orizonturile.
Te contazic, pentru ca nu ai fi ratat tu o asemenea ocazie, sa nu ma critici.(Sari precum pasarile de prada pe porumbel).Ar fi pentru tine o stire de prima pagina. Poate ca esti ziarist si eu nu stiam.Citesc foarte mult,chiar ieri am inceput o carte extraordinara. Vrei sa iti scriu lista mea cu cartile citite? Tu faci si mai multe greseli,dar eu sunt nu intru pe site ca sa corectez lucrari, ci sa iti spun tie despre Dumnezeu.El te iubeste!(Crede-ma ca orizonturile mele sunt mult mai largi, comparativ cu ale tale).
Daca erai mai atenta nu m-ai fi contrazis, pentru ca nu ti-am dat replica la toate postarile. Si daca tot te bati cu pumnii-n piept ca esti credincioasa, privitor la greselile mele, parca una dintre porunci era "SA NU MINTI". In fine, largimea orizonturilor tale se vede din multitudinea de postari copilaresti.
Dumnezeu tace pentru. ca noi am incetat demult sa ascultam si doar vorbim asta spun toti parintii bisericilor.Adica noi nu mai ascultam vorbim dar nu suntem dispusi sa ascultam.
Asta este doar parerea ta si a Ruxandrei.Primesc foarte multe mesaje in privat de la mai multi useri care apreciaza ceea ce fac.Asa ca, parerea ta pentru mine, nu conteaza.Nu o sa reusesti sa ma faci sa dau inapoi.Stiu ca asta este scopul tau.